Guro Steine Letting

Autorisasjon (2007)

Venteliste

35 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Ankerløkka Legesenter Telefonnummer69 33 96 2069 33 96 ...
Kråkerøyveien 9 1671 Kråkerøy
Guro Steine Letting er en av 91 fastleger i Fredrikstad

Siste vurderinger av Guro Steine Letting

Fantastisk start, som endte med utrolig skuffende avslutning.

Jeg ble anbefalt Guro av flere som fortalte meg hvor dyktig hun var.

Aller første timen følte jeg meg ordentlig hørt og ivaretatt. Hun lyttet, noterte, og det viktigste av alt – hun stresset ikke. Til og med ved de neste besøkene var alt bare fantastisk.

Men!
De siste seks timene ble derimot et mareritt. Hun virket utrolig stresset. Jeg aksepterte at det kunne være litt ventetid, fordi jeg trodde hun tok seg god tid med pasientene sine. Det er helt greit – det er jo mange som kommer på hastetimer.
Men etter hvert merket jeg at stresset hennes gikk ut over meg som pasient. Hun stresset meg, jeg fikk ikke forklart problemene mine lenger, og jeg følte meg stadig mer usikker på legen.

Hun ønsket heller ikke å henvise meg videre. Begrunnelsen var at jeg tidligere hadde blitt henvist, og at det derfor ikke var nødvendig lenger.

Den aller siste timen tok jeg opp med henne at jeg ikke lenger følte meg trygg, og at stresset hennes gikk ut over meg. Hun svarte at hun selv var stresset – noe jeg opplevde som svært uprofesjonelt.

Jeg prøvde den siste timen å være bestemt på å få hjelp. Jeg sa at jeg ikke kunne dra enda, for jeg hadde problemer som måtte tas tak i. Da sa hun at jeg måtte gå ut av kontoret hennes. Jeg spurte om hun virkelig kastet meg ut, og hun svarte: «Ja, det gjør jeg faktisk.»

Kunnskapsrik, vennlig og tydelig

Hun er lyttende, løsningsorientert og ikke minst interessert.
Kommer med forslag og tips.
Vennlig og imøtekommende. Følte meg trygg hos henne