Kristian-Sigve Hovden Standal
Jeg følte at jeg ble møtt med lite forståelse og han virket ikke spesielt interessert i å forstå heller. Jeg følte han ikke tok meg seriøst. Det var en veldig trasig opplevelse da det krevde mye av meg å ta det steget å kontakte lege for å be om hjelp. Kommer nok til å bytte fastlege.
Lyttende og tillitsvekkende . Virker trygg i jobben sin og satte inn tiltak . Ble fulgt opp med meldinger og telefon i etterkant . Kan varmt anbefale denne legen .
Hører på pasienten og tar informasjonen på alvor. Er godt forberedt og leser pasientjournaler. Jeg føler meg trygg på hans vurderinger og forstår godt når han forklarer min helsesituasjon og løsninger for bedringen.
Har sett fram til ny fastlege etter tre år med ventetid, men endte opp med å bli skuffet. Til tross for min lange journal, ville han ikke henvise meg. Han hadde heller ikke særlig mange forslag å komme med selv, foruten å ta en blodprøve. Da den ikke ga noen klare signaler på hva det kunne være, fikk jeg bare beskjed om å ikke overtenke. Vet ikke om det er mangel på forståelse eller kunnskap problemet ligger, men opplevde å bli dårlig fulgt opp. Har forlatt timene med tårer i øynene og har tenkt å bytte fastlege.
Var der med datteren min på 7år, han var kjempe flink til å få henne til å føle seg komfortabel. Tullet og gjorde henne veldig trygg fort. Anbefaler virkelig!