Rebekka Johnsen Wangensteen

Majorstukrysset legegruppe
Kvinne, 48 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

2002

Ledige plasser

0 av 1600
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

23 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Majorstukrysset legegruppe
Bogstadveien 72 0366 Oslo
Vis kart
Rebekka Johnsen Wangensteen er en av 536 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(31)
31 vurderinger
Tilgjengelighet
(26)
26 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(27)
27 vurderinger
Service
(25)
25 vurderinger

Siste vurderinger av Rebekka Johnsen Wangensteen

Ikke til stedet

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Damene ved resepsjonen var ganske ok.
Men:
Det tar ganske mye tid å få time.
Har hatt vanskeligheter med resepsjonen når jeg ville fornye en resept. De sa at jeg ikke fikk den medisinen før og det var feil.
Jeg har hatt Rebekka som fast lege i ett år. Jeg har aldri sett henne. Vikaren var middels men ikke så sikker på seg selv.
Det er svært skuffende når man velger en erfaren fast lege også den forsvinner og blir erstattet med en vikar.

Umulig å få time

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Det er vanskelig å gi en karakter til selve legen ettersom det er umulig å få time ved Majorstukrysset legegruppe. Resepsjonisten er uvennlig og lite imøtekommende. Legger til og med på telefonen.

Mulig Rebekka er en flink lege, men Majorstukrysset legegruppe anbefales ikke.

Kompetent

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har gått til Rebekka i flere år og er veldig fornøyd. Hun er erfaren, trygg og løsningsorientert. Det er noen som skriver at hun ikke er så medfølende, men dette har ikke jeg opplevd. Muligens kan hun oppleves noe streng, ettersom hun er effektiv og noe direkte. Hun er spesialist i psykologi.

Jeg er enig i at en av eldre damene i resepsjonen oppleves lite imøtekommende og sur.

Værste legekontoret jeg har vært på

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Her er det faktisk ikke legen som er værst, men de uhyggelige kontordamene du først møter. De er aldri hyggelige og smiler ikke, og det er ikke eget rom der man går inn og melder fra, så hele venterommet hører hva man snakker om. Dette kan bli veldig ukomfortabelt da de stiller mye spørsmål om hvorfor du skal ha time. Rebekka er en OK lege, men heller ikke veldig imøtekommende da hun alltid virker veldig skeptisk uansett hva det er. Jeg har sett kontordamene være frekke mot de før meg i køen, og hvis man ringer og avtaler noe med de er det stor sannsynlighet at de ikke gjør som de sier. Det er forresten heller ikke lov til å spørre om mer enn 1 ting per legebesøk. Og Rebekka er det nå kun på fredager, så hun har en nesten like skeptisk vikar enn så lenge.

Sikkert flink, men har for liten tid per pasient

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Rebekka Johnsen Wangsteen virker trygg på det hun gjør, og det skal man sette pris på. Det man kanskje ikke setter like stor pris på er den korte tiden som vies til deg som pasient.

Allerede da jeg ringte for å bestille time hadde jeg en dårlig opplevelse. Resepsjonisten virket oppgitt over at jeg ringte og lite villig til å hjelpe meg. Som om jeg forstyrret henne i arbeidet sitt. Hun spurte hva det gjaldt, og jeg fortalte at det ikke bare var én ting, men flere. Da fikk jeg streng beskjed om at Dr. Wangsteen helst ikke ville prate om mer enn én ting. Jeg tenkte i mitt stille sinn at det umulig kunne være sånn at en fastlege nektet å ta seg tid til å prate med sin pasient.

Da jeg kom fikk jeg dessverre bekreftet det resepsjonisten hadde fortalt meg, så man kan vel ikke si at jeg ikke ble advart. Jeg fortalte Dr. Wangsteen at det var flere grunner til at jeg var hos henne den dagen. Hun sa at det vanligvis ikke var tid til mer enn et problem. Jeg måtte altså prioritere mine helseplager selv. Etter å ha tatt opp det jeg anså for viktigs, fikk jeg en sterk følelse av at Dr. Wangsteen var ferdig med meg for dagen.

Som nevnt over tviler jeg ikke på at Dr. Wangsteen er en kompetent lege. Hun virker dyktig, og svarer når man stiller spørsmål. Selv om det er vanskelig å få et inntrykk av dette når man kun er inne i noe som føles som sekunder. Jeg ventet kanskje i noen minutter før det var min tur. I ettertid kunne jeg gjerne ventet en stund til, når jeg vet hvor lite tid som er satt av til hver enkelt. Det har jeg ikke sansen for. Om det store eller små grunner til at man går til legen, synes jeg at man skal slippe å føle at man trenger seg på.

Jeg er ikke av de som synes det er enkelt å gå til legen. Å bli møtt av en lite trivelig resepsjonist og en lege som ikke har tid til meg gjør det ikke lettere å ringe neste gang.