Susilkumar Arumugam
Susil er et varmt og godt menneske og en trygg og kunnskapsrik lege.
Jeg sier at du opplever hvor god og klok din lege er, når det stormer.
Det har det gjort for meg siste året og jeg har blitt fulgt opp og lyttet til på en utmerket måte. Jeg har følt at han er med meg på veien og det har gjort at alle problemer jeg har måttet forholde meg til, mulige å komme seg igjennom.
Jeg er glad som har Susil ved min side, da det gjenstår flere undersøkelser og svar på dem.
Jeg er evig takknemlig
Stor takk til de blide og proffe legesekretærene.
Veldig nøye , du blir lyttet til og forstått.God oppfølging. Man blir henvist til spesialister.God lege. Anbefales .
Susil er trygg,rolig, forståelsesfull og inkluderende. Han spør alltid om familien,som har/har hatt samme fastlege,og det ikke av plikt men fordi han bryr seg. Om han er usikker på noe sjekker han det raskt opp.Kontordamene svarer alltid kjapt på meldinger og er veldig tålmodige.Synd å måtte bytte etter 27 år.
Han roter med pasienter og klarer ikke skille mellom brødre. Vansklig å få kontakt både på helsenorge lappen, telefon og mail. Vansklig å kommunisere med han.
Hatt Susil som fastlege i 13 år og veldig fornøyd. Han har følt opp med det som plager meg. Fått riktig hjelp.