Leif Tomas Bergquist

Legene Dahle og Bergquist
Mann, 50 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

2005

Ledige plasser

3 av 1600

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Leif Tomas Bergquist er en av 48 fastleger i Sarpsborg

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(19)
19 vurderinger
Tilgjengelighet
(17)
17 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(16)
16 vurderinger
Service
(16)
16 vurderinger

Siste vurderinger av Leif Tomas Bergquist

En kompetent lege og en meget sympatisk mann

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hei! Vanligvis skriver jeg ikke slike kommentarer eller vurderinger online. Jeg gjør det nå fordi jeg blir veldig overrasket over at enkelt skriver at de ikke er fornøyd med LTB og legekontoret. Alle er selvsagt forskjellige og har ulike utfordringer og opplevelser. Når det er sagt, så vil i alle fall jeg få presisere at alle mine opplevelser med LTB og kontoret for øvrig er meget positive. LTB er hyggelig som person og faglig sterk som almenlege. Han lytter på deg og forsøker å hjelpe deg med å finne gode løsninger. Dette er nok ikke alltid lett ettersom de har det temmelig travelt og vi vet at mange kommer til lege av veldig bagatellmessige årsaker. Jeg kan i alle fall trygt anbefale LTB som lege og kontoret for øvrig. Meget bra!!!

en bra lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

har ingen ting å klage på , dr bergquist er både en god lytter å en flink lege . han møter deg med respekt å du føler deg både trygg å i vare tatt på en god måte , å han er altid blid og hyggelig det er min personlige menig. mvh

Useriøs og nedlatende

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Ble ikke tatt seriøst i det hele tatt, og begynte å le når jeg fortalte om et pinlig symptom jeg hadde. Mest verdiløse legetimen jeg har hatt noen gang. Holder meg til Dahle.

Veldig faglig sterk!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Etter mange år med en dårlig lege, så fikk jeg Lege Bergquist i 2010, og han har hjulpet meg tibake til livet. Han "så" meg, og vi fikk etterhvert en fin dialog! Han er sympatisk og snill, og han lot meg også komme med andre forslag, hvis jeg ikke var enig! En annen sterk side med denne legen, er at at alltid undersøker, før han skriver ut nye medikamenter, om de kan fåes på blå resept!
Jeg vil takke deg så mye for alt du har gjort for meg!!
Det er også flinke og hyggelige damer i resepsjonen, og man kan bestille time på internett, og da vurderer de dette, og du får raskt svar av personalet på din mobil, via sms! Det er meget positivt!
Takk til dere også for flott hjelp!

Nedlatende, dømmende og uprofesjonell!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

''Dr.'' Bergquist, må være bortimot, den værste legen jeg hat hatt. Jeg kan ikke forestille meg hva som foregår oppe i hodet hans, men hvordan han dømmer enkelte pasienter (inkludert meg), er en skam, og utrolig uprofesjonellt! Jeg har kommet til han med veldig ukomfertable symptomer, ved følge av medisiner han har skrevet ut til meg. Jeg vet jeg ikke er en lege, men når jeg foreslår andre liknende medikamenter, får jeg et ''blankt nei''. Medikamentene jeg foreslo, var av veldig lik type, og jeg har prøvd disse før, og de hjalp mot hva jeg tok de for, (hvilket er meget viktige medikamenter,) i tilegg til at bivirkningene var fraværende. Som sagt, jeg en ikke en lege selv, men jeg vet att dette er medikamenter i samme klasse, som har hjulpet før. Dagen jeg kom til han med disse plagene, må ha vært den værste (fastlege-)konsultasjonen jeg har hatt hos denne mannen. Han gjorde det veldig klart at siden jeg er tidligere rusmisbruker, var det jeg fortalte han løgn (eller piss, som han selv uttalte seg om mine plager). Jeg følte att hvis disse symptomene vedvarte, kunne de gi, alvolige konsekveser for meg selv. Jeg kunnne rett og slett ikke fortsette med en ''lege'', hvor tilliten var totalt forsvunnet.
Jeg har senere møtt denne ''Doktoren'' på legevakten, (angående psykiske problemer,) hvor han insisterte på att allt var i orden, og sende meg ut døren, værre en jeg var, og full av angst. Dette endte i katastrofe! De var til og med frekke nok til å sende regning, for en tjeneste han ikke hadde utført! (Det er selvfølgelig min egen mening.)
Servicen fra resepsjonistene er ''okei'', men når man har ett slikt yrke, ville det jo vært naturlig å møte noen imøtekommende (et smil ville heller ikke skadet) , men intrykket mitt av disse damene, er at de er ''alltid grinete''. Man føler seg meget lite velkommen, og mottagelsen virker bitter!
Jeg vil også notere att om du er en travel person, er dette IKKE det riktige legekontoret for deg, etter min mening (om det er det for noen)... Vanligvis for å komme in til Tomas Bergquist bør du sette av over en time til venting... Er du heldig, kommer du inn etter 30-45 minutter. Værste tilfellet jeg har hatt angående ventetid, var da jeg venntet rundt 2 og en halv time, for så å nærmest bli kastet ut.
Jeg anbefaler på det sterkeste å finne en annen lege!