Jenny Linn Torgersen

Psykolog
Kvinne, 48 år

Godkjenning

Autorisasjon (2005)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Dialog Psykologsenter AS
St. Olavs gate 13 4005 Stavanger
Vis kart
Jenny Linn Torgersen er psykolog i Stavanger

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(2)
2 vurderinger
Tilgjengelighet
(1)
1 vurdering
Tillit og kommunikasjon
(1)
1 vurdering
Service
(1)
1 vurdering

Siste vurderinger av Jenny Linn Torgersen

Taklet ikke tilbakemeldinger

Klinikk: Dialog Psykologsenter AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hun hadde noe som tiltalte meg med blant annet å være rolig, fokusert, åpen og ærlig. Hun virket imidlertid å ha problemer med å ta tilbakemeldinger, ble usikker, og var rask til å svare med samme mynt og være konfronterende. Dette er det motsatte av hva jeg forbinder med å være relasjonell og empatisk. Jeg stiller spørsmål med hvordan det skal være mulig å tilpasse behandlingen individuelt hvis det ikke skal gå an å uttrykke behov og ønsker. Når alt kom til alt viste hun heller ikke særlig vilje til å respektere personlige grenser, eller evne til å justere seg. Traumesensitiv tilnærming og forståelse for høysensitivitet virket ikke å være hennes kompetanse. Hun viste ikke interesse for å gå bak og forstå reaksjoner på henne som terapeut og metodene hun brukte, eller å tilpasse dem. På den måten viste hun det motsatte av det hun reklamerer for - nemlig trygghet, forståelse og individuell tilpasning.
Når psykologer og psykiatere opphøyer seg til autoriteter og opptrer kritiske og til dels kalde, gjør de terapi til en gren for spesielt interesserte. Det er ille at såkalte spesialister ikke viser respekt for at folk er forskjellige. Det er et tvilsomt menneskesyn. De har et ansvar for å tilpasse seg menneskene de treffer, ikke bare omvendt. Det er dette som er det store etiske dilemmaet - at de i praksis nekter å gi mennesker en forsvarlig behandling.

Dyktig og trygg

Klinikk: Dialog Psykologsenter AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jenny Linn har hjulpet og lært meg mye. En trygg person å komme til når livet utfordrer, en psykolog du kan stole på som er empatisk, profesjonell og som viser vei. Har følt meg respektert, lyttet til og tatt på alvor.

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.