Sølvi Lie

Sølvi Lie Psykologpraksis
Kvinne, 49 år

Godkjenning

Autorisasjon (2004)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Sølvi Lie Psykologpraksis
Møllervegen 22 5525 Haugesund
Vis kart
Sølvi Lie er psykolog i Haugesund

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(5)
5 vurderinger
Tilgjengelighet
(5)
5 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(5)
5 vurderinger
Service
(5)
5 vurderinger

Siste vurderinger av Sølvi Lie

Flink, veldig grei å snakke med

Klinikk: Sølvi Lie Psykologpraksis Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Valgte Søvi etter å ha lest vurderingene på legelisten sine sider, og det viste seg å være et godt valg.
Visste egentlig ikke hva problemet mitt var da jeg gikk til hun, men jeg hadde det ofte veldig tungt og vanskelig. Hun skjønte fort hvordan hun kunne hjelpe. Hun hjalp meg med å oppdage og utfordre de negative tankene som dukka opp, og har lært meg å kjenne mer på de vonde følelsene og komme nærmere dem. Og på en måte lært å at de ikke er så farlige.

Hun er flink og kan sterkt anbefale henne.

Dyktig, tydelig og oppriktig

Klinikk: Sølvi Lie Psykologpraksis Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Det å stå i en livskrise som berører alle områder av ens liv, er en svært fortvilende, vanskelig og utfordrende situasjon å være i. Jeg har selv i en årrekke jobbet med mennesker i ulike livssituasjoner som trenger oppfølging over tid. Da kjennes det sårt og skamfullt og ikke evne å hjelpe seg selv, tross kunnskap og erfaring. Dette resulterte i selv-bebreidelse, selvforakt og en overskyggende følelse av å være udugelig/ utilstrekkelig. Det å få Sølvi som behandler var det beste som kunne skjedd. Jeg ble møtt av en dame som utstrålte ro, hjertevarme og godhet. Hun var aktiv- og dyp lyttende og en person som jeg fikk tillit til. Jeg har aldri opplevd å bli forstått av noen slik Sølvi har forstått meg. Det kjennes befriende, trygt og godt. Jeg opplever henne som faglig svært dyktig og oppdatert. Mellom våre treffpunkt, sender hun meg ofte linker, artikler m.v som jeg legger merke til er til god hjelp. Jeg er en selvkritisk person som forventer og krever mye av meg selv. Dette har blitt mer tydelig da hun har møtt min selvkritikk med å ta meg i forsvar, noe som har overrasket og overveldet meg. Effekten det har hatt er å gi meg selv økt medfølelse, omsorg og kjærlighet. Dette er også noe mine omgivelser har lagt merke til. For meg er det tydelig at Sølvi er et menneske som innehar en sjelden begavelse i arbeid med mennesker. Sølvi anbefales på det varmeste.

Tillit, godhet og kompetanse

Klinikk: Sølvi Lie Psykologpraksis Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Allerede fra den første timen hos Sølvi, så konstaterte jeg at; "Sølvi kan jeg snakke med, åpne meg for, og stole på." Og hun duller ikke med meg, her er vi på hele tiden.
Sølvi har sett meg, hørt meg, og opplyst meg. Hun har benyttet metoder som fungerer, og hun har gitt meg verktøy og hjelp - som har hatt effekt for meg.
Jeg hadde store forventninger allerede fra start av, og med litt realitetsorientering av mine forventninger underveis i prosessen, vil jeg hevde at forventningene i veldig stor grad er innfridd. Sølvi er min hjelper og veileder, men veldig mye er opp til meg også. Dette er krevende arbeid, et samarbeid, og det samarbeidet har fungert glimrende.

Jeg har gått til psykolog og psykiater tidligere, men dette var første gang vi jobbet for å finne og forstå de underliggende årsakene til jeg ble som jeg ble, og hvorfor jeg valgte mine strategier for å fungere i livet. Strategier som ga meg utrolig mye strev og slit for m.a. å søke og passe inn, og å finne tilhørighet. Ett livslangt strev som kombinert med flere kroniske fysiske diagnoser, har medført både angst og depresjon. Men, tilfellet meg, er mye mer komplisert enn dette. Og det er den totaliteten vi har jobbet med.

I tillegg til konsultasjonene, så har Sølvi vært der for meg. Hun har svart, eller ringt tilbake når jeg har ringt, og hun har sendt sms`er med anbefalinger og linker til både øvelser og informasjon.
Og det aller beste; jeg har hatt veldig stor nytte av behandlingen, jeg har fått det mye bedre.
Jeg er veldig takknemlig for det Sølvi med sitt gode vesen og sin sterke kompetanse, har gjort for meg. Hun rett og slett vil mitt beste :-)

Sølvi er faglig dyktig psykolog med masse varme, trygghet og raushet!

Klinikk: Sølvi Lie Psykologpraksis Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

En hel vond barndom skulle bearbeides. Jeg trodde ikke noensinne at jeg kunne føle meg hel igjen, som menneske.
Men det har Sølvi hjulpet meg med.
Hun nådde inn til meg, noe jeg trodde var ganske så umulig.
Jeg har fått livet mitt og verdigheten tilbake. Og jeg er ikke redd for følelsene mine lenger.

Sølvi er varm og raus. Og man får tillit til henne. Hennes kunnskap og trygghet gjør at det blir lett å få til gode samtaler. Hun har dyp innsikt i livet og det å være et menneske.
Hun styrer prosessen på en flott og verdig måte. Uansett hva som er vanskelig i livet så blir du møtt med respekt.
Sølvi er en psykolog som virkelig hjelper deg til å se ditt eget potensial og verdi.
Anbefaler henne på det varmeste!

Sølvi er kunnskapsrik, behagelig å prate med som gjør at du blir hørt og akseptert

Klinikk: Sølvi Lie Psykologpraksis Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Å oppleve familievold er både vanskelig og gjør sterkt inntrykk på oss som blir rammet.

Sølvi forstod kjapt hva hun kunne bidra med og gjorde en grundig jobb for å komme i posisjon for å behandle meg og trygge meg i denne vanskelige tiden.

Hun forklarte alle steg så jeg forstod hva som skulle skje. Sølvi fulgte meg opp i ettertid også, og har hjulpet meg med å gjøre livet mitt uendelig mye bedre.

Hun er veldig flink til å forklare ting på en grundig måte, og bruker eksempler man kan relatere til. Det har fra tid til annen kommet SMS fra henne med linker til nyttige artikler om selvhjelp, her snakker vi om en psykolog som virkelig bryr seg og gir av seg selv.

Det er lett å stole på henne, og man føler seg både hørt og sett, ikke bare et nummer i rekken.

Jeg anbefaler henne på det sterkeste!

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.