Ayfer Alhirmizi

Fødselshjelp og kvinnesykdommer

Autorisasjon (2003)

Offentlig avtale

Nei

Volvat Laguneparken Telefonnummer 55 11 20 00 55 11 20 ...
Laguneveien 9 5239 Rådal
Ayfer Alhirmizi er gynekolog i Bergen

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Ayfer Alhirmizi

Varm, imøtekommende og profesjonell

Klinikk: Volvat Laguneparken Skrevet

Jeg var nervøs og stresset, men Ayfer tok i mot meg på en varm, rolig og profesjonell måte. Undersøkelsen ble helt smertefri, jeg følte meg så godt ivaretatt. Verdt hver eneste krone, kommer garantert tilbake hos henne.

Dyktig, profesjonell og omsorgsfull

Klinikk: Volvat Laguneparken Skrevet

Hadde en utrolig god opplevelse hos Ayfer. Hun brukte god tid på samtale rundt problemet og tok seg god tid til en grundig undersøkelse. Opplevde at hun tok meg på alvor og følte meg iveretatt under behandlingen. Anbefales på det sterkeste!

God på rutineundersøkelser, men ikke når det er noe alvorlig.

Klinikk: Volvat Laguneparken Skrevet

Har tidligere gått til Ayfer til standardundersøkelser, og vært fornøyd. Da selve undersøkelsen har vært grei og effektiv.
Ble dessverre veldig skuffet da jeg oppsøkte hjelp i forbindelsen med en svangerskapskomplikasjoner i sommer. Dette ble vist for mye arbeid. Og hun førte meg ut før jeg hadde fått noe svar på noe som helst.
Måtte bestille ny undersøkelse hos enn annen klinikk, samme dag, for å få hjelp.

Behagelig og vennlig!

Klinikk: Volvat Laguneparken Skrevet

Absolutt verdt pengene! Ayfer kom ut og hentet meg i god tid før timen skulle begynne. Hun var rolig og lyttende og ga god informasjon. Tok seg god tid og var tydelig.

Avslappet, dyktig og behagelig

Klinikk: Volvat Laguneparken Skrevet

Utrolig flott gynekolog, dyktig, behagelig å snakke med og flink i jobben. Forklarerog viser og jeg følte meg trygg som pasient. Anbefales virkelig!