Anette Berg

Gynekolog
Kvinne, 62 år

Spesialisering

Fødselshjelp og kvinnesykdommer

Godkjenning

Autorisasjon (1991)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Anette Berg er gynekolog i Oslo

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(54)
54 vurderinger
Tilgjengelighet
(35)
35 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(41)
41 vurderinger
Service
(29)
29 vurderinger

Siste vurderinger av Anette Berg

Trygg gynekolog som tar deg seriøst

Klinikk: Oslogynekologene Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg hadde et akutt problem og ringte rundt for å få akuttime. Hos Anette ble jeg tatt inn omtrent med en gang. Hun var effektiv og grundig og ga meg god informasjon underveis. Hun sendte meg rett til Ullevål sykehus da hun oppdaget at jeg var gravid utenfor livmor. Dette er nå 3 år siden og siden den gang har jeg alltid hatt tillit til henne. Jeg har celleforandringer og tar jevnlige celleprøver. Det er nesten ingen ubehag og hun har en trygg og beroligende fremferd. Jeg stoler på Anette og vil anbefale henne til alle som trenger gynekolog! Takk for hjelpen.

Smertefullt og dårlig kommunikasjon

Klinikk: Oslogynekologene Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Var hos Anette ved flere anledninger grunnet celleforandringer som til slutt endte i konisering. Opplevde henne som lite informativ, brukte ingen tid på å trygge meg som var ung og ikke hadde erfaring hos gynekolog fra før. Hun var brå i bevegelsene, ga ingen forvarsel før hun førte inn ting i underlivet mitt og lyttet ikke når jeg sa fra om smerter undervegs. Hun hadde gitt for lite bedøvelse under koniseringen, og jeg fikk store smerter og brølte ukontrollert i smerte og sjokk. Det var en snill og varm sykepleier/assistent som trøstet meg og holdt meg i hånden, mens beskjeden fra Anette var "vi er snart ferdige her". På det tidspunktet var vi midt i inngrepet og smertene vedvarte til hun var ferdig. Dette var en forferdelig opplevelse, og jeg er sjokkert over at hun ikke tar en pasient på alvor når man får en slik smertereaksjon. Jeg kommer aldri tilbake til Anette, jeg får flashbacks fra den smertefulle opplevelsen og unner ingen andre å føle seg så lite sett og ivaretatt som det jeg gjorde.

Helt fryktelig

Klinikk: Oslogynekologene Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg ble henvist til Anette for å sette inn en hormonspiral. Hun ga meg ingen informasjon om mulige bivirkninger, selv etter at jeg spurte spesifikt om det. Disse fikk jeg bittert erfare på egen kropp senere.

Da jeg viste tegn på usikkerhet og nervøsitet når jeg satte meg opp i stolen ble jeg møtt med irritasjon og harde ord, og jeg ble tvunget til å prøve å roe meg ned på egen hånd. Det var i hvert fall ingen forståelse å hente fra henne.

Selve innsettelsen gjorde utrolig vondt, men jeg opplevde fortsatt ikke å møte noen som helst form for sympati fra henne, heller i retning av irritasjon. Opplevde at hun hadde dårlig tid, og at hun bare ville få meg ut døra. Jeg har aldri opplevd å føle meg så liten og skjør i møte med en lege.

Å lese positive anmeldelser av henne er for meg helt uforståelig. Jeg håper at jeg aldri trenger å dra tilbake, og jeg ville på det sterkeste anbefalt enhver som vurderer gynekolog å finne seg en annen enn Anette.

Klinikken er ellers pen og ren, og hun som jobber i resepsjonen er imøtekommende og vennlig.

Brå og kort

Klinikk: Oslogynekologene Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Ble henvist til denne legen via fastlege. Kom primært for en GU og innsettelse av hormonspiral. Virket noe stresset og at hun hadde lite tid. Fikk ingen forvarsel på at en del av innsettelsen av hormonspiral kunne gjøre svært vondt. Hun forklarte ingenting! Måtte si til meg selv «husk å puste». Hun fyller nok opp listene for mye og får da dårligere tid til hver pasient. Her drives det butikk!

Utrygg opplevelse

Klinikk: Oslogynekologene Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg var hos Anette for å ta biopsi, noe jeg hadde gruet meg til fordi jeg var redd for svaret på prøven, ikke nødvendigvis smerter. Anette tok seg lite tid til å forklare, og møtte meg med lite forståelse og medfølelse. Svært lite empatisk og hun fikk meg til å føle meg liten, dum og usett. Hun var veldig hardhendt, brå og kjapp i utførelsen av biopsien. Anbefales ikke.

Vis flere...

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.