Kristian Guttu

Sandefjord Helsepark
Mann, 63 år

Spesialisering

Fødselshjelp og kvinnesykdommer

Godkjenning

Autorisasjon (1988)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Sandefjord Helsepark
Skiringssalsveien 20 3208 Sandefjord
Vis kart
Kristian Guttu er gynekolog i Sandefjord

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(14)
14 vurderinger
Tilgjengelighet
(12)
12 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(13)
13 vurderinger
Service
(11)
11 vurderinger

Siste vurderinger av Kristian Guttu

Kjempe dyktig!

Klinikk: Sandefjord Helsepark Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har brukt Guttu i 20 år, han er alltid blid og har sans for humor. Dyktig i sin jobb! Anbefales på det sterkeste!

Disappointed and a bit creeped out

Klinikk: Sandefjord Helsepark Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

This happened a few years back when I was about 23, but it still creeps me out to this day. I had two appointments with this doctor, on the first I was dressed nicely for work in a dress and the doctor was very nice and kind to me. He even complemented my dress saying it's nice when foreign women wear dresses because Norwegian women don't do that very often. Putting down other women should have been my first clue. I didn't think too much of it until my second appointment. I had my IUD put in on the first appointment and he told me I needed to have another check up after 3 months. On my check up I was dressed in sweat pants and a hoodie and had my hair up. From my previous experience with doctors, they have a patient record where they'd have information on what the previous appointment has been about etc. The doctor sort of rudely asked me why I was there, even though he had told me I needed the check up. During the appointment the warmth he showed on the previous appointment was gone and he was straight up rude. It felt like I was being treated in two very different ways simply because I wasn't presenting in an attractive way on the second appointment. I paid over 500 kr for a 5 min appointment. I never went back to him because of the ick he made me feel.

Hyggelig og dyktig i sin fag

Klinikk: Sandefjord Helsepark Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

En veldig hyggelig og dyktig lege. Lett å kommunisere med, jobber rolig og effektivt. Holder avtalt tid.

Dårlig behandlet av helse betjeningen

Klinikk: Sandefjord Helsepark Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har aldri opplevd makan til oppførsel av både helse sekretæren i luken og gynekologen Kristian Guttu.
Brukt Guttu 3 ganger, den fjerde skulle være i dag, men tålmodigheten min gikk rett i gulvet. Kom kvarter før timen min, henvende meg pent og ryddig, men navn og klokke slette i luken! Fikk dermed beskjed at alt er i orden og ble bet å sette meg ned og vente, jeg blir hentet :)
Sitter og venter i vente rommet. En av verdens minste venterom , da alle som sitter bak glasset eller verken de som går ut og inn dørene, har GOD oversikt på pasientene som har ALLEREDE har sjekket inn!
Ja da, sitter og venter som sagt og følge spent med hver gang døra åpner seg. Han kommer ut og henter ei dame som satt der før meg. Timen min er kl14:00. Han henter henne kl13:55. Alt i orden , vi alle vet at vi aldri kommer inn i riktig tid. Og der kommer min første sorte prikke på RESPEKT! Ingen respekt av han. Om du har betalt parkeringen, skal på jobb, eller hente unger. Avtale er faktisk ikke en avtale, det er bare noe de sier, men så kommer du inn når det passer dem.
Så! Kommer ut pasienten før meg, så venter jeg og ser mot døra. Tok litt lang tid til han åpna døra ... hva kl var vel 13:50. I mellom tiden så kommer den ei dame til. Han åpner endelig døra og henter henne.
Okay tenkte jeg, da få jeg gå til luken å spør om det er så pass lang vente tid i dag!
Betjeningen bak glasset spør igjen hva jeg het igjen. ( null kontroll på oss HELE 2 pasienter) Hun i luken påstår at han har ropt navnet mitt 2 ganger!!! What!!! Jeg sier at jeg satt og så mot døra hele tiden. Så sier hun plutselig at jeg har satt meg på feil side i venterommet på ca 20 kvadrat metter!!! På feil side klesstativet! Utrolig! De vil at vi skal sitte med avstand mellom oss, og da velger jeg en hjørne i rommet som er mindre folk. Hun sier at jeg er hissig og må bare sette meg ned! Ble behandlet og snakket til som at jeg er 5 år. Ufin måte på å snakke til kundene/pasientene.
Aldri har fått vite om resultatene mine fra prøvene jeg har tatt disse gangene jeg har vært der.
Derfor så nå kommer jeg aldri til å gå ditt igjen. Det holder med disse 3 gangene jeg har vært der. Nå har jeg fått nok av de.

Utrolig at de holder på sånn til dag i dag og ingen ta tak i dette.

Ingen vennlig hilsen her

Veldig misfornøyd - har ingen respekt for kundens tid!

Klinikk: Sandefjord Helsepark Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dessverre gått hos han i mange år pga mangel på andre gynekologer i byen og har aldri kommet inn til tiden! Selv om jeg bestiller første time kl. 08.20 så er han 20-45 min forsinket med unnskyldningen om at han har så lang reisevei fra Tjøme!! Vrøvl! Respektløst! Jeg fortalte han at da må han kjøre 20 min før, for det gjør vi andre når vi har avtaler. Ringte ned dagen før timen en gang og ba de ansatte gi han beskjed om at han måtte komme til tiden og da erkjente de at slik hadde han alltid vært. Stakkars dem som hele tiden må unnskylde seg på hans vegne. Er så lei av denne mannen som ikke respekterer at jeg også har en jobb som venter, så sist gang jeg hadde time gikk jeg ut etter 20 min venting og sa til kontordamen at det var slutt på min årlige tålmodighet. Hun beklaget så mye. Kjører heller til Larvik enn å sitte og irritere meg over Guthu som ikke er til å stole på. Trist at han skal få lov til å holde på med slik dårlig kundebehandling....

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.