Christine Hancke

Christine Hancke er gynekolog i Oslo

Siste vurderinger av Christine Hancke

HELT GREI

Klinikk: Gynekologene AS Skrevet

Hun har mye kunnskap, men mangler varme og mere forståelse for problemene du sliter med. Litt ovenfra og ned holdning.

Confident and knowledgeable

Klinikk: Gynekologene AS Skrevet

Dr. Hancke is one of the few doctors that made me feel so comfortable when taking a gynecological exam. She truly understood my concerns and my symptoms, she is very knowledgeable, empathic and with a sense of humor which made the consultation very pleasant. She is the doctor that I would like to go to again if needed, I recommend her 100%.

Følte meg ikke sett, ikke tatt på alvor

Klinikk: Gynekologene AS Skrevet

Når en gynekolog anbefaler å ta p-piler for at "det er tryggere hvis man har ubeskyttet sex", til tross for at jeg har gått til henne flere ganger, er lesbisk og har uttrykt at jeg VIL IKKE ta p piler. Ingen ordentlig oppfølging, følte meg liten og dum i samtale med henne, fikk ikke ordet, og alle mine uttrykk for bekymringer har blitt bare ignorert og jeg fikk skylden for å ikke trene nok. Diagnostert mrd PCOS siden 2022, kom ingen vei med henne, foreslår p piler hver gang, og ingen andre løsninger. Skulle henvise til en annen spesialist, dette ble ikke gjort heller, måte gå en omvei hos fastlegen. Gruet meg hver gang til å dra dit, men vet nå at det trenger ikke å være sånn.

Tar ikke kvinnehelse på alvor

Klinikk: Gynekologene AS Skrevet

Jeg ble henvist til Dr. Hancke og opplevde en gynekolog som bagatelliserte plagene mine, ikke lyttet til meg og som hadde en ovenfra-og-ned-holdning. Det endte med at fastlegen henviste til en annen gynekolog hvor jeg fikk god hjelp. Hvis man ønsker å gå til en gynekolog som tar kvinnehelse på alvor, så er ikke dette riktig person.

Hyggelig og kunnskapsrik

Klinikk: Gynekologene AS Skrevet

Veldig god erfaring og fikk ogsåveldig tommel opp om hennes faglige styrke på gyn avd etter operasjon. Hun har god tid og svarer på alt jeg lurer på. Betryggende å være pasient her