Heidi Høgdahl

Fødselshjelp og kvinnesykdommer

Autorisasjon (1986)

Offentlig avtale

Ja

Gynekologene AS Telefonnummer22 60 25 6022 60 25 ...
Kirkeveien 64 A 0364 Oslo
Heidi Høgdahl er gynekolog i Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Heidi Høgdahl

Skarp og ufølsom

Klinikk: Gynekologene AS Skrevet

Lite imøtekommende, skarp i svarene og ufølsom. Håper hun leser vurderingene og gjør noe med det. Unner ingen å bli møtt på denne måten!

Rett på sak og faglig dyktig

Klinikk: Merete Blakstads gynekologiske klinikk Skrevet

Heidi legger ikke noe i mellom. Hun er rett på sak, men virker på meg faglig sterk. Hun tar seg god tid til både undersøkelse og spørsmål.

Trygg og profesjonell

Klinikk: Gynekologene AS Skrevet

Opplevde gynekologen som profesjonell og imøtekommende. Hun tok seg god tid og var åpen for spørsmål. Hun undersøkte på en forsiktig, men nøye måte, og forklarte hele tiden hva hun gjorde. Har ingenting negativt å si om besøket, og følte meg godt ivaretatt.

Ubehagelig

Klinikk: Gynekologene AS Skrevet

Jeg må dessverre stille meg i rekken av de som har hatt en ubehagelig opplevelse hos Dr. Høgdahl.

Mot meg var hun veldig alvorlig, lite lyttende og svært hardhendt. Da jeg stilte spørsmål rundt min helse opplevde jeg at hun syntes jeg var slitsom og krevende. Hun svarte nedlatende og knapt.
Dette var også etter at jeg hadde fått beskjed om grove celleforandringer. Liten medmenneskelighet og forståelse.

Styr unna!

Klinikk: Gynekologene AS Skrevet

Røff og svært krenkende oppførsel. Uinteressert og likegyldig. Dertil fikk hun ikke tatt tilstrekkelig materiale til den bestilte biopsien.

Hadde tilsvarende hendt meg i unge år ville jeg nærmest karakterisert opplevelsen som traumatisk.

Jeg håper virkelig at noe av kritikken tas til ettertanke.
En gynekolog skal da også ivareta mennesket, ikke bare kvinnens underliv. Lykke til!