Heidi Høgdahl

Gynekolog
Kvinne, 65 år

Spesialisering

Fødselshjelp og kvinnesykdommer

Godkjenning

Autorisasjon (1986)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Heidi Høgdahl er gynekolog i Oslo

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(63)
63 vurderinger
Tilgjengelighet
(31)
31 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(43)
43 vurderinger
Service
(30)
30 vurderinger

Siste vurderinger av Heidi Høgdahl

Nedlatende i tonen, lite lyttende, overkjøre de og arrogant.

Klinikk: Gynekologene AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hun virker forutinntatt, oppgitt over plagene jeg var der for, hun var over tyve minutter for sen, fikk ingen unnskyldning for dette, var faglig flink under undersøkelsen, men svært lite kommunikativ god. Hun var tydelig stresset og virket lite interessert i meg som pasient, og etter 16 minutter sa hun abrupt, uten videre å forklare :Vi er ferdige nå, og gjentok vi er ferdige nå.

Jeg spurte resepsjonisten etter timen hvor lenge en konsultasjon varer og fikk bekreftet at det var 20 minutter. Jeg ble verbalt kastet ut etter 16 minutter.

Dette er en gynekolog som burde jobbe med forskning og minst mulig med mennesker.

For en ubehagelig opplevelse. Anbefaler henne på ingen måte til andre.

Utrivelig og ubehagelig opplevelse

Klinikk: Gynekologene AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Skulle ha lest vurderingene før jeg ble henvist hit, men dette var min første konsultasjon hos gynekolog. Var forberedt på at dette skulle være en trygg opplevelse i en ellers "sårbar situasjon". Slik var det altså ikke.

"Hva kan jeg egentlig hjelpe deg med?" var det første som ble sagt i en nedlatende tone. Forklarte videre at jeg har blitt henvist hit av fastlege etter å ikke ha funnet noe forklaring på uregelmessig menstruasjon som har forekommet det siste året.

"Du har p-stav, så dette er noe du bare må leve med. Når du har valgt dette prevansjonsmiddelet, er dette slikt som følger med" fikk jeg høre. Som ung kvinne satt jeg der og følte meg dum. Dum for å ha kommet på konsultasjon og "bruke" av tiden hennes.

Videre ble jeg belært om prevensjon på en utrolig nedlatende måte. Ja, jeg er kanskje "bare" 23 år. Men, jeg er ikke dum.

"Du bør kanskje vurdere å bytte prevensjonsmiddel, så de kvisene dine forsvinner også". Dette var noe jeg IKKE hadde bedt om hennes mening på. Hva gir hun retten til å kommentere slikt?

Videre gjennom konsultasjonen fortalte hun at det var ingenting hun kunne gjøre, men hvis jeg ville kunne jeg bli tatt ultralyd på - men det var egentlig ikke vits eller noe poeng i det, mente hun..... da får man jo ikke akkurat noe særlig lyst til det heller.

Alt i alt endte samtalen i en knust selvtillit, og ikke minst - 400kr for en 5 minutters samtale? Helt utrolig.

Anbefaler ingen (med mindre du vil sitte igjen med en uggen og ekkel følelse i kroppen etter konsultasjon) å dra til Heidi.

Trygg, kunnskapsrik og lyttende

Klinikk: Gynekologene AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg begynte å gå til Høgdahl for 4 år siden etter diverse overgangs plager. Gruet meg litt da jeg hadde lest negative omtaler. Nå har jeg gått til henne mange ganger og hun er super hyggelig, er oppdatert når du kommer, gir god informasjon . Føler hun er flink faglig og gir kvalifiserte råd. Hun er ikke stresset så du føler ikke hun bare venter på neste pasient eller at du er til bry. Alltid presis og svarer alltid veldig kjapt på henvendelser inne i helse appen. Nei skikkelig hyggelig og bra gynekolog !

Lite medmenneskelighet, frekk og dårlig tid

Klinikk: Gynekologene AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hun virket til å ha dårlig tid fra øyeblikket jeg kom inn døra. Virket irritert over at utfordringene jeg opplevde var større enn hva fastlegen hadde skrevet (som om jeg skulle ha kontroll på det?)

Var hensynsfull under selve undersøkelsen, da jeg sa på forhånd at jeg synes ofte det gjør vondt. Men virket lite interessert i å svare på spørsmålene jeg hadde.
Videre da hun stilte meg spørsmål, var hun ikke interessert i å høre svarene og gjorde seg opp meninger selv istede.

Veldig ubehagelig opplevelse. Går ikke dit igjen

Trygg og kompetent

Klinikk: Gynekologene AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg ble fulgt opp av Heidi for et par år siden i forbindelse med celleforandringer. Mitt første inntrykk var at hun virket litt spiss når hun snakket til meg, men jeg skjønte etterhvert at hun er bare direkte og «pakker ikke inn» ting, noe jeg satt veldig pris på. Jeg følte meg utrolig godt ivaretatt og oppfulgt gjennom hele prosessen. Heidi var informativ og beroligende gjennom en prosess som var skummel for meg som pasient. Hun fulgte godt opp etter konisering og jeg følte meg rett og slett i trygge hender hos henne. Anbefales!

Vis flere...

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.