Halvor Bakke Melbye

Gynekologene på Kolbotn, Lillestrømgynekologene AS
Mann, 50 år

Spesialisering

  • Fødselshjelp og kvinnesykdom.
  • Fødselshjelp og kvinnesykdommer

Autorisert

1999

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Gynekologene på Kolbotn
Kolbotnveien 33 1410 Kolbotn
Vis kart
Lillestrømgynekologene AS Telefonnummer64 84 60 5064 84 60 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Dampsagveien 2 A 2000 Lillestrøm
Vis kart
Halvor Bakke Melbye er gynekolog i Oppegård og Skedsmo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
26 vurderinger
Tilgjengelighet
19 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
22 vurderinger
Service
20 vurderinger

Siste vurderinger av Halvor Bakke Melbye

Rolig og effektiv

Klinikk: Lillestrømgynekologene AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har vært hos Halvor Bakke Melby, og ble godt ivaretatt. Han er rask og hele undersøkelsen, samt innsetting av hormonspiral gikk uten problemer. Det er ikke noe småprating, men det er helt greit. Kan anbefales.

Total mangel på empati

Klinikk: Lillestrømgynekologene AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg bestilte time for å bytte hormonspiral til kobberspiral (etter å ha vært i konsultasjon hos en privat gynekolog jeg stoler på, som dessverre ikke kunne foreta det selv på det tidspunktet). Jeg forklarte til Melbye at de små hormondosene i hormonspiralen har en innvirkning på meg (humør, depresjon, vektøkning, uregelmessige blødninger, hårvekst) og ønsker å gå for hormonfri spiral. Dette gjorde ham brydd og han svarte raskt at det synes han hørtes unødvendig ut og at det skal MYE til for å merke virkningene av hormonene i blodet (vel, det gjør jeg). Så ga han meg en setning om kobberspiral og ba meg ta av meg og så sette meg i stolen. Han gjorde en undersøkelse, forklarte INGENTING om hva han kom til å gjøre, null advarsel. Jeg pustet dypt og rolig, slik jeg fikk beskjed om forrige gang jeg satt inn spiral (hos en annen lege) og da sa han stramt: pust vanlig, hvis du puster sånn som nå, så begynner du å hyperventilere. Jeg fikk sjokk av måten han snakket til meg på, da jeg tydeligvis lå med smerter. Så sa han: nå, på 1,2,3, så hoster du. Jeg oppfattet nesten ikke hva han ba meg om, og forstod det heller ikke. Han nappet ut spiralen og sa at "nå skal jeg sjekke om det ser greit ut". Det gjorde han, også satte han inn den nye - uten noe mer forvarsel.

"Timen" varte i 12 minutter, og det var hun i telefonskranken som ba meg om å sette meg ned og ta et glass vann, for hun så hvor uvel jeg var.

Halvor Bakke Melbye sikkert kunnskapsrik, men tydeligvis ikke oppdatert på virkninger av hormoner (hvordan er det mulig når man er gynekolog?!) og altfor uempatisk og røff. Dette var en smertefull, vond og kald opplevelse av en situasjon for en kvinne som er i et sårbart øyeblikk. Jeg kommer garantert til å bytte ham, og til og med betale 4-dobbelt av prisen for å gå til en privatlege jeg stoler på og jeg føler tar hånd om meg. Anbefaler ikke Melbye til noen kvinner, og spesielt ikke unge kvinner som kan bli preget av en slik opplevelse for resten av livet!

Trygg og effektiv

Klinikk: Lillestrømgynekologene AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Første gang hos ham. Svært fornøyd. Framsto trygg og rolig, og det smitter. Ga informasjon underveis, men ikke noe unødvendig snakk.

Hyggelig og flink

Klinikk: Lillestrømgynekologene AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Mitt første møte med en ny gynekolog var en hyggelig opplevelse.
Han var blid og trivelig. Dyktig og kunnskapsrik. Han klarte i tillegg å få meg til å være avslappet under undersøkelsen.
Dette var et meget godt førsteinntrykk -og jeg trenger ikke å grue meg til neste gang.

Ubehagelig, skremmende og smertefullt

Klinikk: Lillestrømgynekologene AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Timen begynte bra, følte jeg fikk svar på alt jeg lurte på av spørsmål og bekymringer.

Da det var tid for selve gynekologiske undersøkelsen derimot.... jeg fikk null informasjon om hva som foregikk der nede og følte meg redd. Null advarsel om kalde kremer eller ting som skulle "opp der". Jeg fikk kjempevondt på et punkt (celleprøve), og da jeg spurte han om det var normalt å få så vondt fikk jeg en totalt uinteressert og uempatisk respons tilbake. Så da lå jeg der; bena spredt, smerter pga røff behandling, alt mens tårene rant.

At dette er min opplevelse under min første gynekolog time er fryktelig synd. Å være redd for å dra til gynekolog er det ingen som burde føle. Melbye er kunnskapsrik, men har totalt mangel på empati, forståelse og kommunikasjonsevner for en pasient, etter min opplevelse.

Det skal jo ikke være sånn at man skal gå ut av legekontoret og gråte fordi man følte seg så...invadert?

Har lest de andre vurderingene, og selvom jeg synes det er bra at det er noen som ikke har hatt samme opplevelse av denne mannen som meg, så synes jeg det er svært ubehagelig å se at det er såpass mange som har hatt lignende opplevelse som meg.

Anbefaler han ikke i det hele tatt - særlig hvis du er ung og det er din første gang.