Cato Mørk

Hud og veneriske sykdommer

Autorisasjon (1984)

Offentlig avtale

Ja

Akershus hudlegesenter Telefonnummer67 98 00 1067 98 00 ...
Skårersletta 18 1473 Lørenskog
Cato Mørk er hudlege i Lørenskog

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Cato Mørk

Sympatisk og veldig kompetent

Klinikk: Akershus hudlegesenter Skrevet

Fikk min første time hos Cato Mørk og er meget fornøyd med mottagelsen og behandlingen.Dr Cato Mørk var meget hyggelig og kompetent, rask og behagelig timen. En omsorgsfull lege med god humor.Jeg kan stekt anbefale Dr Cato Mørk .

Elendig resepsjon!

Klinikk: Akershus hudlegesenter Skrevet

Det er nær sagt umulig å kontakte kontoret. Kun åpen telefon i 1 time. Utover det har de kun sms-tjeneste som koster penger. Man får ikke fornyet resepter gratis med mindre man møter opp. Da får man reiseutgifter istedet.
Finn ett annet hudlegekontor! Disse vil ikke ha deg som pasient!

Arrogant er bare forbokstaven

Klinikk: Akershus hudlegesenter Skrevet

Hvordan kan man fortsette å være lege når respekt og lyst til å hjelpe er borte. Det her er bare tragisk. Tragisk å lese hvor mange som opplever det samme/liknende opplevelser…
Over 60 min forsinket, inn i 8 min, betalte 400kr og uten hjelp. Akkurat som beskrevet i andre vurderinger her.
Må ha rask hjelp så har bestilt time på Volvat.
Har du henvisning ville jeg tatt kontakt med fastlegen på nytt og bedt om å bli henvist et annet sted….

Imøtekommende

Klinikk: Akershus hudlegesenter Skrevet

Dette var min første konsultasjon hos dr Mørk, som ble et positivt møte. Han var vennlig og lyttende, forklarte og ga gode råd. Han var kun 15 min. forsinket, noe som er akseptabelt på et legekontor. Kan anbefales.

Umulige å få tak i - med mindre du vil betale mye penger

Klinikk: Akershus hudlegesenter Skrevet

Fikk aldri komme til timen som var satt opp, da jeg forsøkte å ringe en uke før og flytte den fant jeg ut at legekontoret er tilgjengelig på telefon én - og kun én - time per arbeidsdag. Ringer du utenfor dette bittelille vinduet er de visst "stengt". Med mindre du vil ta kontakt per SMS, da! Det koster 6 kr per melding, og de svarer tydeligvis så seint som 20.30 på kvelden. Ikke svarte de på spørsmålene mine heller!
Det "tidligste" de kunne tilby meg var om 4 måneders tid. Da har jeg totalt ventet 7 måneder på behandling av noe som kan være ganske farlig om du ikke tar det tidsnok.
Nei, jeg har ikke planer om å bli henvist hit igjen.