Ari Bertz

Ortopedisk kirurgi

Autorisasjon (2003)

Offentlig avtale

Nei

Volvat Forus Telefonnummer52 69 69 6952 69 69 ...
Larsamyrå 18 4313 Sandnes
Ari Bertz er ortopedisk kirurg i Bergen og Sandnes

Siste vurderinger av Ari Bertz

Operasjon i legg

Klinikk: Volvat Ulriksdal Skrevet

Hadde ett bra møte i forkant ifm undersøkelse hvor vi gikk gjennom operasjonen og tiden etterpå. Legen informerte på en fin måte hva jeg skulle gå gjennom. Operasjonen gikk veldig fint og har ikke hatt noe komplikasjoner i etterkant.

Trygg, grundig og kunnskapsrik

Klinikk: Volvat Ulriksdal Skrevet

Operert to ganger for Hallux Valgus.
Jeg er svært fornøyd med kirurgen og opplevelsen jeg hadde gjennom hele behandlingsforløpet. Fra første konsultasjon utviste han stor profesjonalitet, kunnskap og trygghet. Han tok seg tid til å forklare prosedyren grundig, svarte på alle spørsmål og ga meg full tillit til behandlingen. Operasjonen gikk smertefritt, og oppfølgingen i etterkant var eksepsjonell. Han var tilgjengelig, lyttende og omsorgsfull. Resultatet ble bedre enn forventet, og jeg føler meg både sett og ivaretatt. Jeg kan med hånden på hjertet anbefale denne kirurgen til andre – han leverer på alle plan.

Vennlig

Klinikk: Volvat Ulriksdal Skrevet

Det var en rolig og vennlig atmosfære så en følte seg trygg.god oppfølging etter operasjon .så det forteller jeg til andre

Trygt og behagelig

Klinikk: Volvat Ulriksdal Skrevet

Behagelig opplevelse. God informasjon og oppfølging under hele operasjonen. Godt med informasjon i forkant og etter operasjonen.

Faglig dyktig og presise

Klinikk: Volvat Ulriksdal Skrevet

Alt ble gjenomført som beskrevet. Meget god oppfølging. Tilgjengelig og imøtekommende under hele oppholdet