Georg Panczel
God beskrivelse under konsultasjonen. Godt tatt i mot på operasjonsdagen. Masse omsorg fra herlige sykepleiere før og etter operasjonen. God oppfølging etterpå. Super fornøyd med resultatet etter 3 mnd, selv om det er flere måneder til full heeling. Dyktig lege (Georg) og profesjonell.
Det er en kunnskapsrik kirurg som møter meg, han opererer bort overflødig hud som jeg har levd med i nesten 20 år. Veldig fornøyd med resultatet.
Georg er faglig svært dyktig og trygg. Han er tydelig i forklaringene sine og gir råd man kan stole på. Jeg opplevde behandlingen som profesjonell og effektiv, med stor trygghet i at jeg var i gode hender. I tillegg leverer han gode resultater. Anbefales!
En lege som ikke overlater noe til tilfeldighetene, men gir optimal medisinsk behandling post operativt for å forebygge komplikasjoner så langt det lar seg gjøre. I tillegg til at han er en svært dyktig kirurg, har dette at han også er så nøye når det gjelder medisinske ting, gjort at jeg har følt at jeg er i trygge hender.
Anbefales på det varmeste!
Hadde brystreduksjon pga helseplager. Følte meg trygg før, under og etter behandlingen. God oppfølging
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?