Georg Panczel
Georg er faglig svært dyktig og trygg. Han er tydelig i forklaringene sine og gir råd man kan stole på. Jeg opplevde behandlingen som profesjonell og effektiv, med stor trygghet i at jeg var i gode hender. I tillegg leverer han gode resultater. Anbefales!
En lege som ikke overlater noe til tilfeldighetene, men gir optimal medisinsk behandling post operativt for å forebygge komplikasjoner så langt det lar seg gjøre. I tillegg til at han er en svært dyktig kirurg, har dette at han også er så nøye når det gjelder medisinske ting, gjort at jeg har følt at jeg er i trygge hender.
Anbefales på det varmeste!
Hadde brystreduksjon pga helseplager. Følte meg trygg før, under og etter behandlingen. God oppfølging
Jeg er veldig fornøyd både med lege og sykepleier veldig god service. Får den hjelpen du trenger når du ringer og ber om råd.
Fjernet brystproteser pga smerter og ubehag. Fikk rask vurdering og veldig tilrettelagt operasjonsdag. Hyggelige mennesker ved preoperasjon og forståelsesfulle mennesker etter operasjonen. Flott oppfølging etter operasjonen av operatør, og jeg er superfornøyd med resultatet. Kan bare gi mine beste anbefalinger til Aleris og Georg Panczel. Stort Takk🥰👍