Martin Nsubuga
Dr Jervis Nsubuga tar seg tid til å lytte til din opplevelse og dine plager/symtpomer. Han virker seriøs, dyktig og tillitsdkapende. Jeg har vært til to konsultasjoner og er førnøyd hittil. Opplever å ha fått god hjelp og gode vurderinger. Jeg kommer til å fortsette å gå til Dr Jervis Nsubuga frem til jeg forhåpentlig er ferdigbehandlet.
Hyggelig Lege som går meget grundig til verks.
Terningen har ikke 7 sider, så det blir terningkast 6.
Etter å ha vært kasteball i 6 måneder var det en enorm lettelse å komme til Martin. Han nektet å gi seg før han fant ut hva som var galt. Han oppdaget også at MR-bildene var feiltolket tidligere. Jeg er svært takknemlig for hans dyktighet, profesjonalitet og tålmodighet.
DR Martin klarte raskt å stille diagnose for mine plager og kom med gode råd og anbefalinger. Jeg fikk tilpasset innleggssåler som har fjernet mitt ubehag i hverdagen. Jeg har kun hatt 2 møter med Martin, men jeg har fått det som skulle til for å hjelpe meg. Martin virker kunnskapsrik og behagelig. Jeg anbefaler ham gjerne.
Har vært hos tre forskjellige spesialister men ingenting som hjalp på meg før jeg kom til Martin. Nå føles foten mye bedre og har ikke behov for konstante smertestillende lenger.