Martin Nsubuga

Ortopedisk kirurgi

Autorisasjon (1999)

Offentlig avtale

Ja. Har avtale ved Kase Klinikken

Kase Klinikken Telefonnummer400 88 989400 88 9 ...
Prinsens Gate 9, Helsehuset i Moss 1530 Moss
Martin Nsubuga er ortopedisk kirurg i Moss og Oslo

Siste vurderinger av Martin Nsubuga

Anbefales på det sterkeste!

Klinikk: Oslo Fot-Ankel Kirurgiske Senter Skrevet

Martin Nsubuga undersøkte min fot i forbindelse med smerter i ankelen og hælen. Han gir gode og konstruktive råd. Jeg opplever Martin som en meget dyktig , trygg og tillitsfull lege. Snakker og forklarer for pasient på en måte som er lett forståelig . Man føler seg svært godt ivaretatt. anbefales på det sterkeste!

Profesjonell, veldig hyggelig og konstruktiv

Klinikk: Martin Jervis Nsubuga Skrevet

Martin Nsubuga undersøkte min fot som har minst fem brudd, løse bendeler og en alvorlig skade som kalles Lise Franc. Det ble et svært godt møte med en veldig hyggelig og profesjonell ortoped/kirurg.
Han fikk raskt oversikt over skaden og historikken tilbake til da ulykken skjedde for 17 måneder siden. Han beskrev prosessen videre med operasjon svært godt - noe som gav tillitt, håp, samtidig som risikoene også ble nevnt. Han undersøkte den skadede foten konkret og direkte, og brukte god tid på dette. Her skiller Nsubuga seg positivt ut sammenlignet med de mange legene jeg så langt har møtt med mine fotskader. Martin Nsubuga anbefales.

Veldig dyktig og kunnskapsrik

Klinikk: Oslo Fot-Ankel Kirurgiske Senter Skrevet

I forbindelse med smerter i ankelen, har jeg hatt en videokonsultasjon med Martin.

Han tok seg tid til å lytte, og forklarte godt.

Jeg er nå henvist til røntgen. Så snart resultatene foreligger, skal jeg ha en fysisk konsultasjon med Martin.

Det er naturlig at en videokonsultasjon medfører noen begrensninger. Jeg er likevel imponert over hvor godt han klarte å kartlegge situasjonen.

Jeg opplever ham som dyktig, kunnskapsrik og behjelpelig, og gir ham med dette mine beste anbefalinger.

Stor fagkompetanse, trygg og behagelig

Klinikk: Oslo Fot-Ankel Kirurgiske Senter Skrevet

Jeg har operert begge ben for gjenstridig plantarfascitt og ervervet kort achilles som ikke har latt seg behandle med konservative metoder som såler, trykkbølgebehandling, kortisoninjeksjoner, fysioterapi, trening eller stretching.
Begge ganger har jeg fått utført gastrocnemius release, med godt resultat. Første gang på Ahus/Ski sykehus i 2013 med Martin, andre gang sommer 2020 på Ofaks med Martin.

Jeg opplever Martin som en dyktig fagperson innen sitt felt, og oppfølging både før og etter operasjonene har vært god.
Han gir gode og konstruktive råd for pasientens egen innsats i bedringsprosessen både i forkant av og etter operasjonen, som er viktig å følge for optimal effekt av behandling.

Bestilling av time direkte i kalender på hjemmeside, kort ventetid. Svarer raskt på mail, og gir utfyllende svar.

Faglig dyktig, fleksibel og tilgjengelig

Klinikk: Oslo Fot-Ankel Kirurgiske Senter Skrevet

Jeg var hos Martin første gang i juni 2020 pga akutte og store smerter i venstre ankel. Jeg hadde i mars tatt MR gjennom det offentlige som hadde oversett skaden. Han tok tak, og henvendte seg både til de som tok bildene mine samt oppdaterte fastlegen min underveis. Endte opp med operasjon hos Martin i slutten av juni, fordi han virket faglig ekstremt dyktig og kunne operere raskt som var avgjørende for meg. Tiden etter operasjonen har Martin vært enestående, ikke minst har det betydd mye å kunne snakke med Martin på video eller sende bilder av operasjonssåret ved bytting av bandasje hjemme. Martin er faglig sterk, tilgjengelig, fleksibel, og generelt en fin fyr med glimt i øyet. Kan sterkt anbefales!