Profilbilde

Mette Haga

Profilbilde
Akademikliniken Oslo
Kvinne, 55 år

Om

Dr. Mette Haga er spesialist i plastisk kirurgi, med hovedvekt på bryst-, mage og figurformende inngrep.

Med mer enn 20 års erfaring er Mette en av Norges mest erfarne kvinnelige plastikkirurger. Hun er også en av Norges fremste spesialister innen estetisk brystkirurgi og kirurgi omkring øynene. Mette er også kjent for kort operasjonstid og pene resultater.

Mette Haga er aktiv deltager på nasjonale og internasjonale kongresser, og er medforfatter av flere vitenskapelige artikler innen plastikkirurgi og infeksjonsmedisin.

Hun har tidligere bl.a jobbet som spesialist i plastisk- og rekonstruktiv kirurgi fra Ullevål Universitetssykehus og Rikshospitalet i 2006 og har utført et bredt spekter av plastikkirurgiske operasjoner.

Spesialisering

Plastikkirurgi

Godkjenning

Autorisasjon (1998)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Mette Haga er plastikkirurg i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(43)
43 vurderinger
Tilgjengelighet
(34)
34 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(35)
35 vurderinger
Service
(32)
32 vurderinger

Siste vurderinger av Mette Haga

Mette er en tryllekunstner!

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Etter mange år med stor fortvilelse over min "gravide mage", tross mye trening og et sunt kosthold, tok jeg meg mot og kontaktet Mette Haga. Uvitende om hun kunne hjelpe meg, kunne hun raskt bekrefte etter grundig undersøkelse, at mine magemuskler hadde stort glippe som følge av graviditetene og at inngrep ville være nødvending om magemusklene skulle bli intakt igjen. Da falt alle brikkene på plass for meg! - og jeg angret meg selv for at jeg ikke hadde undersøkt mer rundt dette tidligere. Dessverre er det altfor lite snakk om Diastasis Recti. I samråd med mine nærmeste ble vi enige om operasjon og at det ville kunne gi meg en økt livsglede. At jeg nå kunne gå i kjole, bikini, trange gensere og ikke minst føle meg fin for mannen min igjen, føltes nesten revolusjonerende! Mette var med meg i hele tankeprosessen og det var viktig for meg at kirurgen var en kvinne - som kunne sette seg inn i mitt mind-set, og det gjorde Mette 100%. Resultatet er enestående og jeg føler meg så fin! Mette har levert fra A - Å og hun er en tryllekunstner til fingerspissene.

Den beste på bryst i Norge

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har gjennomgått en brystreduksjon hos Mette og kunne ikke vært mere fornøyd. Følte meg sett og ivaretatt fra konsultasjonen til siste kontroll etter seks mnd. Formen på brystene er nydelig, akkurat passe størrelse til min kropp!

Dyktig, erfaren og pålitelig

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dr. Haga kan anbefales på det varmeste. Høy grad av kompetanse, erfaring og med ett øye for hva som er beste behandling for den enkelte. Ikke bare har hun estetisk sans, men hun har en fantastisk evne til å sette seg inn i pasientens ønsker og behov. Hun tar seg god tid til å svare på alle spørsmål, og gir ærlige tilbakemeldinger. Dette gir henne pålitelighet og forutsigbarhet overfor hva pasienten kan forvente av resultat. Et annet viktig aspekt er at hun er oppdatert på ny teknologi og kunnskap. Utover dette har hun lang erfaring med fremragende ferdigheter.
Jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Resultatet ble helt fantastisk og slik jeg ønsket...om ikke bedre.
Kunstner!

Trygg, estetisk og meget dyktig

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Skal du ta brystreduksjon anbefaler jeg Mette Haga på det varmeste! Hun er uten tvil en av Norges aller beste brystkirurger.
Etter mye og nøye research falt valget mitt på AK (som har et ISO-sertifisert sykehus) og Mette. På konsultasjonen følte jeg meg sett, hørt og ivaretatt. Hun forklarte metoden sin og svarte på alle spørsmålene mine, og på den måten viste hvor dyktig og kunnskapsrik hun er. Jeg fikk se imponerende før og etter bilder av en middelaldrende dame med lignede bryster. Jeg følte meg trygg og bestilte time for operasjon med en gang.
Seks måneder senere kunne jeg ikke være mer fornøyd. Brystene er mye lettere og jeg kan stå med rakk rygg igjen. Men det estetiske resultatet har vært over all forventning. Fasongen på brystene er helt nydelig, og arrene er ikke sjenerende i det hele tatt.
Resultatet har heller ikke vært forringet av en komplikasjon som oppsto senere på operasjonsdagen, og som ble håndtert umiddelbart etter jeg tok direkte kontakt med Mette. Hele teamet på AK har vært hyggelige, omsorgsfulle og profesjonelle.

Dyktig!

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg dro fra et annet sted i landet for å gjøre brystforstørrelse hos Mette Haga ved Akademikliniken. Jeg møtte flere plastikkirurger før henne, men ingen føltes riktig for meg. Jeg er så glad jeg valgte Mette! Jeg hadde tubulære bryst, ett større en det andre og en brystkasse som er litt høyere på den ene siden. Mette er en kunstner - med dråpeformede implantater i forskjellige størrelser og høyde plassert perfekt er resultatet mer enn jeg kunne håpet på. Jeg er endelig komfortabel i min egen kropp. Tusen takk Mette! Anbefales på det varmeste!

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.