Profilbilde

Mette Haga

Profilbilde
Akademikliniken Oslo
Kvinne, 53 år

Om

Dr. Mette Haga er spesialist i plastisk kirurgi, med hovedvekt på bryst-, mage og figurformende inngrep.

Med mer enn 20 års erfaring er Mette en av Norges mest erfarne kvinnelige plastikkirurger. Hun er også en av Norges fremste spesialister innen estetisk brystkirurgi og kirurgi omkring øynene. Mette er også kjent for kort operasjonstid og pene resultater.

Mette Haga er aktiv deltager på nasjonale og internasjonale kongresser, og er medforfatter av flere vitenskapelige artikler innen plastikkirurgi og infeksjonsmedisin.

Hun har tidligere bl.a jobbet som spesialist i plastisk- og rekonstruktiv kirurgi fra Ullevål Universitetssykehus og Rikshospitalet i 2006 og har utført et bredt spekter av plastikkirurgiske operasjoner.

Spesialisering

Plastikkirurgi

Godkjenning

Autorisasjon (1998)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Mette Haga er plastikkirurg i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(26)
26 vurderinger
Tilgjengelighet
(20)
20 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(21)
21 vurderinger
Service
(20)
20 vurderinger

Siste vurderinger av Mette Haga

Trygt fagmiljø

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hadde i mange år ønske om bukplastikk etter er keisersnitt for 25 år siden,men fikk avslag i offentlig sektor. Jeg er så utrolig glad for at jeg tok kontakt med Mette Haga. Hun er profesjonell og ga god informasjon om mine muligheter og hva jeg kunne forvente av inngrepet. På dette tidspunktet hadde jeg også ønske om brystreduksjon. Resultatet er over all forventning- jeg gleder meg over at
klærne ikke lenger « strutter» over brystene, eller at jeg ikke får kneppet igjen bluser og jakker Eller å alltid ha noe som skjuler mageoverhenget. Men nå er blusen kneppet og oppi buksa!🤩 og jeg føler meg fin!
Jeg anbefaler en konsultasjon hos Mette hvis du har tanker om plastikk kirurgi.
Det er dessverre fortsatt sånn at plastikk kirurgi kanskje ikke er helt akseptabelt enda, fordi det forbindes med skjønnhet og ideal- oppnåelse. For meg, og helt sikkert mange flere der ute, har dette betydning for velvære og helse. Jeg var plaget med sopp og lukt- noe du ikke snakker med andre om, samt rygg og nakkeproblemer. For min del har dette blitt en reise jeg ikke trodde var mulig- flat mage og så fine bryst!🤗 jeg skulle så gjerne ha turt å gjøre dette for flere år siden - men det er fordommer som har holdt meg tilbake.
Hilsen ei helt vanlig dame, 58 år.

Høyt nivå på service

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Høy nivå på service og sterk faglig ekspertise. Trygg opplevelse og hyggelige ansatte. Anbefales sterkt.

God resultat og god ivaretakelse

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Opr med brystreduksjon i november. Resultatet ble bra både ved at det ser pent ut og migrene og nakkeplager som så og si er forsvunnet.
Fikk en infeksjon rett etterpå men ble veldig godt fulgt opp av klinikken og Mette underveis.

Utrolig god opplevelse med Mette Haga

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Er virkelig fornøyd med hele opplevelsen jeg har hatt med Mette Haga på Akademiklinikken, helt fra første konsultasjon, til operasjon (brystforstørring/silikon), oppfølging, siste samtale og ikke minst resultat.

Mette skaper trygghet i samtalen og gjorde grundige vurderinger for å sikre at resultatet skulle bli så godt som mulig. Jeg fikk veldig raskt tillit til Mette, og har hatt stor sans for hennes tilnærming til prosessen. Operasjonen gikk helt supert, og jeg er strålende fornøyd med resultatet nå et halvt år senere.

Kan varmt anbefale Mette grunnet hennes profesjonalitet, kompetanse, samt evne til å lytte og skape trygghet.

Kan ikke forestille meg bedre resultat

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

For 1 år siden kom jeg til Akademiklinikken og Mette Haga for første gang. Kroppen min hadde overlevd fire svangerskap, tre keisersnitt, og flere år med amming, men med ettåringen på armen så magen forstått 6 måneder gravid ut og puppene var tunge og helt uten spenst. Jeg følte meg ikke lenger hjemme i min egen kropp.

Denne sommeren går jeg stolt på stranda i ny bikini. Magen er flat (full bukplastikk) rumpa har fått spenst og puppene ser ut til å tilhøre en 20-åring (brystreduksjon)

Tusen takk, Mette Haga, ikke bare fordi du er en kunstner med kniven, men også fordi du så min fortvilede den gang, og jublet med meg etterpå! Dette er livskvalitet!

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.