Petter Lorentz Larsen

Bærum ØNH
Mann, 62 år

Spesialisering

  • Øre-, nese-, halssykdommer
  • Øre-nese-halssykdommer

Autorisert

1984

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Bærum ØNH Telefonnummer67 51 80 7067 51 80 ...
Bærumsvn. 205 1357 Bekkestua
Vis kart
Petter Lorentz Larsen er øre-nese-hals-lege i Bærum

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(9)
9 vurderinger
Tilgjengelighet
(4)
4 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(6)
6 vurderinger
Service
(3)
3 vurderinger

Siste vurderinger av Petter Lorentz Larsen

Fryktelig ubehagelig opplevelse

Klinikk: Bærum ØNH Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har vært hos øre-lege Petter Lorentz-Larsen med min sønn, og der setter jeg verken min sønn eller min egen fot igjen. Du skal lete lenge etter et så ekkelt og ufyselig vesen i en lege. Arrogant fremtoning. Pratet nedlatende til meg og viste tydelig irritasjon og oppgitthet over at jeg ikke fikk min 3-åring til å sitte riktig på første forsøk. Spyr ut: "nei, ikke sånn." "Og det ække så veldig vanskelig egentlig" i en nedverdigende tone som fikk meg til å føle meg både dum og liten.

Truet med å sende faktura for en time som jeg avbestilte mandag morgen, så tidlig jeg kunne. Han freste til meg i tlf og truet med faktura kun for å være bedriten. Fikk den aldri.

Sikkert flink faglig, men hvordan dette vesenet kan jobbe med mennesker og barn er for meg uforståelig. Burde ikke vært lov. Total mangel på ydmykhet og evne til empati.
Styr unna. Ikke utsett barnet ditt eller deg selv for denne legen.

Grusom og frekk lege!

Klinikk: Bærum ØNH Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Aldri møtt et menneske som er så nedmatende, grusom og arrogant. Ikke lege, men menneske! Det må være et menneske som består av mye sinne og lar dette gå utover sine pasienter.

Jeg kommer inn på kontoret, i tro om at jeg skal bli behandlet med et inngrep i nesen. Har fått henvisning fra legen og var sikker på at han satt med den foran seg. Han sier at han ikke har fått noe henvisning og sier videre at det funker ikke sånn at man bare kan komme hit og få behandling. Videre sammenligner han det med et nedlatende eksempel og prøver å få meg til å føle meg som en idiot som i det hele tatt sitter der.

Han spør meg " hva tror du? at du bare kan komme hit og regne med et inngrep?" Jeg må si jeg ble helt satt ut av han.

Aldri opplevde et menneske prate mer nedlatende til meg! Grusom opplevelse.

Jeg prøver å forklare at jeg var sikker på at henvisningen var sendt, og han avbryter meg med å si noe helt annet. Han viser ingen forståelse, og topper det hele med å si at vi ikke kommuniserer og at han må runde av, da han ikke har tid til dette.. Videre gir han tydelig inntrykk av at han ønsker at jeg finner meg et annet sted, eventuelt fortsetter der jeg allerede er. Jeg forklarer han at jeg tar vaksinasjonsbehandling i Oslo, men dette inngrepet er noe de ikke gjør der, og at det er derfor jeg sitter her. Han viser ingen forståelse, empati, eller råd til videre vei. Jeg føler jeg blir kastet ut, og sitter igjen med en klump i magen.

Her snakker vi om en lege som ikke bare gir dårlig service, men som får deg til å føle deg idiot fremfor å hjelpe! En lege som er frekk, netlatende og rett og slett helt motbydelig!! Unner ingen samme situasjon. Om han har mottatt henvisningen eller ikke, har ingen ting å si i denne saken. Du behandler ikke andre mennesker på den måten uansett.

Min konklusjon må være at han eier legesenteret, hvis ikke kan jeg ikke forstå at han fortsatt har jobb. Jeg mener legen består av mye sinne. Det er ikke første gang jeg opplever han slik. Jeg har vært der en gang tidligere, hvor han slang en stygg kommentar da jeg prøvde å forklare han noe. Han sa: " prøver du å lære meg noe? Er det du eller jeg som er lege?".

Hvem sier sånt? Jeg synes rett og slett synd på han! Han kan ikke være lykkelig.

Anbefaler å velge en annen lege! Unner ingen denne situasjonen- med eller uten henvisning.

Arrogant og utålmodig med barn

Klinikk: Bærum ØNH Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har akkurat vært hos denne legen med mitt barn på 4 år, og var rystet og gråtkvalt i mange timer etterpå. Han virket nedlatende og arrogant, og hadde ingen som helst tålmodighet med barnet mitt. Barnet mitt var livredd, og vi endte opp med å holde han fast mens denne legen gjorde seg ferdig. Jeg har selv jobbet med barn i helsevesenet i 16 år, og har opplevd mange leger, som ikke evner å forholde seg til barn. Dette fikk jeg nå selv føle på kroppen. Her går jeg aldri mer.
Denne legen var faglig dyktig, og er nok flink med voksne og trygge pasienter.

Arrogant

Klinikk: Bærum ØNH Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Mulig han er god i faget(det fikk jeg aldri sett noe til) men er elendig med pasientkontakt og barnet mitt ble vettskremt av oppførselen hans. Han bør ikke behandle barn.
Var en ubehagelig konsultasjon og jeg aldri har opplevd maken til arrogant oppførsel ved innledningen til besøket og gjennom hele besøket. Vil aldri sette mine bein der igjen.

For lettvinn

Klinikk: Bærum ØNH Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Overflatisk og nedlatende tone. Stilte få spørsmål og kom med kjappe generaliseringer. Ga minimalt med informasjon. Sa ikke fra hva han skulle gjøre før han brukte instrumenter i øret.