Svetlana Mitic

Institutt for funksjonell psykoterapi
Kvinne, 62 år

Spesialisering

Psykiatri

Godkjenning

Autorisasjon (1997)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Svetlana Mitic er psykiater i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(2)
2 vurderinger
Tilgjengelighet
(2)
2 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(2)
2 vurderinger
Service
(2)
2 vurderinger

Siste vurderinger av Svetlana Mitic

Fra tillitsvekkende til uprofesjonell

Klinikk: Institutt for funksjonell psykoterapi Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Min første erfaring med behandleren var at jeg fikk tillit til henne, og hun opplevdes med det som en støtte i de personlige utfordringene jeg hadde. Jeg var takknemlig for dette, og fordi jeg tenkte at jeg kunne stole på henne, klarte jeg å komme til det som var kjernen i mine problemer. Da jeg fortalte henne at jeg led av en fobi, mente hun at jeg måtte ha annen hjelp.
Jeg ble både skuffet og negativt overrasket over dette, men aller mest skuffet fordi jeg opplevde at hun ikke tok tak i utfordringen jeg fortalte om. (En traumatisk hendelse som har plaget meg i mange år, og derfor utløst fobien). I stedet for å lytte valgte hun heller å gjøre forsøk på å "forklare" meg hvorfor dette ikke var farlig/ skummelt. Og hun fremholdt at det ikke var noen vits i denne fobien, og at den var noe jeg valgte selv.
Alt i alt så var det som pasient opprivende å bli møtt på en så uprofesjonell måte, spesielt fordi jeg hadde tillit til henne. Hun avbrøt meg flere ganger med å si "Du har et valg!" da jeg snakket om hendelsen og frykten den har ført med seg.
Hun var også opptatt av at jeg ikke lengre kunne komme til henne, da hun mente at mine utfordringer krevde en annen type behandling. Med andre ord var hun ikke interessert i å møte meg "der jeg var", og henviste meg til en behandler hun kjente.

Seriøs, kunnskapsrik og svært god til å følge opp

Klinikk: Institutt for funksjonell psykoterapi Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Legen hjalp meg å finne gode løsninger. Hun er profesjonell, alltid saklig og deler kunnskap om aktuelle temaer. Hun følger opp på en god måte. Opplever henne som svært engasjert og med et tydelig mål og tro på at pasienten skal mestre selv.

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.