Thor Kvakkestad

Psykia AS
Mann, 53 år

Spesialisering

Psykiatri

Godkjenning

Autorisasjon (1997)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Psykia AS Telefonnummer414 46 666414 46 6 ...
Billingstadsletta 13B 1396 Billingstad
Vis kart
Thor Kvakkestad er psykiater i Asker

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(19)
19 vurderinger
Tilgjengelighet
(12)
12 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(17)
17 vurderinger
Service
(10)
10 vurderinger

Siste vurderinger av Thor Kvakkestad

Intelligent, observant og seriøs

Klinikk: Psykia AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Møter med Thor er supre. Han er en lege/psykiater som tenker raskt, langt (lengre enn andre!) og man får følelsen av at han skjønner hva man skal si før du selv har sagt det.

Jeg har lang fartstid i behandlingsapparatet fra tidligere, men føler meg kanskje sett, respektert (forstått og tatt på alvor) på en måte og i et område som har gitt meg litt bakoversveis, rett og slett.

Som en som er hypersensitiv for behandlere ned slightly nedlatende attitude, kan jeg trygt anbefale Thor. Han trenger man ikke være «redd» for.

Jeg har stor tillitt til at det han sier er forankret i innsikt, solid erfaring og forskning.

Dyktig, tillitsfull og effektiv

Klinikk: Psykia AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Etter å ha hørt flere historier fra bekjente om hvor utrolig tregt og bokstavelig talt ikke-fungerende ADHD-utredning hos det offentlige hadde vært for dem tok jeg kontakt med Thor Kvakkestad for ADHD-utredning. Han var utrolig dyktig, tillitsfull og effektiv. Jeg vil så absolutt anbefale ham.

Den beste hjelpen man kan få

Klinikk: Psykia AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Som en siste utvei valgte jeg å søke hjelp privat, etter å ha blitt fortalt i en årrekke at jeg er altfor oppegående og ressurssterk for psykisk vurdering av fastlege/det offentlige. Jeg har hatt problemer som har gått utover meg selv, relasjoner til andre og til slutt hverdagen, jobb og fysisk helse. Å ta kontakt med Psykia er det beste som kunne skjedd meg. Thor Kvakkestad er gjennomført profesjonell, seriøs og faglig sterk. Jeg opplevde for første gang å bli tatt på alvor, og fikk en soleklar diagnose og kunne starte med medisiner allerede etter førstegangskonsultasjon. Det har virkelig forandret livet mitt, jeg har fått betydlig økt livskvalitet og tenker med skrekk og gru på hvor mange år av livet som kunne vært tapt om jeg ikke hadde fått en diagnose og riktige medisiner. Epikrisen kan brukes som en henvisning i det offentlige, og det har virkelig åpnet mange dører for meg. Det har gitt meg den hjelpen jeg burde hatt for lenge siden. Psykia har tydelige priser på sin nettside, og det er virkelig verdt hver en krone. Det er en investering i eget liv og helse. Jeg føler at jeg har fått en meget seriøs og helhetlig vurdering. Timen gikk i et effektivt tempo som så mange sier, men det var helt nødvendig for å få med alle opplysninger for å skrive en svært god vurdering/epikrise.

Har fått medisiner som fungerer veldig godt for meg, og kan nå glede meg over et liv og en fremtid i harmoni, forutsigbarhet og balanse.

Anbefaler Thor Kvakkestad på det varmeste, takk for at du og Psykia AS har "reddet" livet mitt.

Kunnskapsrik og effektiv!

Klinikk: Psykia AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hos Psykia as møtte jeg forståelse og oppklaring, etter å ha tatt kontakt for mine problemer. Ventetiden var ikke mer enn åtte uker, helt akseptabelt.
Etter grundig helsesjekk og samtale over flere timer, kunne han anbefale videre behandling.
Virket godt oppdatert innenfor forskjellig behandling, og anbefalte også viktige tilpassinger av dagliglivet.
Dette har truffet veldig godt, og på bakgrunn av dette har jeg nå et mer harmonisk liv, både privat og i arbeid.
Stor takk til Thor Kvakkestad, jeg føler meg sett, ivaretatt og fulgt opp på best mulig måte. Hyggelig og imøtekommende, verd hver krone!

Faglig dyktig og effektiv

Klinikk: Psykia AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg var hos Thor Kvakkestad på en dobbelt time, for ny vurdering av videre behandling etter å ha vært på Dps og fått diagnose. Han oppleves som imøtekommende, effektiv og veldig faglig oppdatert. Gikk igjennom tidligere informasjon og relevante spørsmål i et imponerende tempo:)
Han stiller de rette spørsmålene, og går igjennom familieforhold og andre relevante ting under konsultasjonen. Ble enig om videre behandling med en gang, og opplever at informasjonen var bra og fikk også linker til veldig nyttig informasjon om diagnosen og det å leve med den.
Om det skulle være noe, er han så effektiv at det blir noe upersonlig og han går fort videre til relevante ting han vil igjennom. Men det oppleves ikke negativt i etterkant, bare en observasjon og det var uvant. Han tar høye priser, noe som kommer godt frem på nettsiden og underveis. Men opplever at det var verdt det, med tanke på hvor effektiv, grundig og bra ivaretatt jeg føler meg i etterkant. Og man slipper ventetiden i det offentlige..
Veldig godt fornøyd med videre behandling og planlagt oppfølging, og kan anbefale han på det sterkeste:)

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.