Thor Kvakkestad
Virket lite interessert i å høre hva jeg hadde å si om min egen psykiske helse. La ord i munnen min da jeg ikke klarte å svare ham fort nok.
Opplevde ham som belærende og nedlatende.
Rushet gjennom timene, mumlet ivei om ting jeg ikke følte var relevante for min sak.
Det økonomiske aspektet opplevdes også som mye viktigere enn min psykiske helse. Da jeg måtte avslutte behandlingen pga økonomi, (i underkant av 4000,- for ca 1.5 t pr gang) så bare kuttet han medisinene mine, uten forvarsel eller nedtrapping!
Anbefaler Ikke denne legen!
I timene mine hos Thor Kvakkestad har jeg opplevd å bli møtt med genuin interesse og respekt. Jeg har hele veien følt meg trodd, sett og tatt på alvor av en psykiater som virkelig er engasjert i faget sitt. Han gjør grundige og objektive vurderinger, samarbeider godt med pasienten, og tar det som blir sagt på alvor. Det kommer også tydelig frem at han følger faglige retningslinjer, holder seg oppdatert og prioriterer å gjøre en skikkelig jobb.
Han jobber effektivt, og det er imponerende hvor mye han får gjort på relativt kort tid. Forklaringer og omformuleringer tar han på en måte som er lett å forstå, og han er åpen og avslappet når det gjelder spørsmål eller innspill. Jeg opplever ham som både hyggelig og profesjonell, og uten arroganse. Det er også tydelig at han setter pasientens beste først. For min del har dette sannsynligvis spart meg for både tid og penger, da jeg endelig har fått klare svar på ting som har plaget meg lenge og som jeg nå får riktig medisinsk oppfølging for.
Konstruktiv kritikk: For min del har jeg ingenting vesentlig å utsette. Opplevelsen har vært så mye bedre enn det jeg har møtt i offentlig psykiatri at eventuelle småting blir ubetydelige. Min problemstilling er naturlig nok ikke identisk med andres, men for meg har konsultasjonene vært svært tilfredsstillende.
Jeg har hatt den store gleden av å bli fulgt opp av en svært dyktig psykiater i forbindelse med min ADHD-utredning og medisinering. Han er både grundig og kunnskapsrik, samtidig som han ser hele mennesket. Han er tydelig og streng på en trygg og profesjonell måte, og det gjør at man virkelig føler seg ivaretatt. Oppfølgingen har vært effektiv og målrettet – ingen unødvendig bruk av tid, men alltid med rom for spørsmål og individuell tilpasning. Jeg har følt meg både trygg og respektert gjennom hele prosessen.
Anbefales til alle som ønsker en psykiater som kombinerer høy faglig kompetanse med evne til å se hele mennesket.
Etter mange år i det offentlig systemet bup og dps med min datter ble sannsynligvis livene våre reddet da datter fikk ny utredning og oppfølging av dr. Kvakkestad. Koster en del men prisene er tydelig beskrevet og har man mulighet så er det verdt hver eneste krone.
Han er svært effektiv og gjorde mer på 2 timer enn dps har klart på 5 år.
Anbefaler han av hele mitt hjertet.
Både meg og min samboer har blitt utredet for ADHD her med enorm effekt. Aldri har vi følt oss mer sett av en lege enn her. Til og med problemer vi har hatt utenom diagnosen blir kartlagt og forsøkt behandlet, så langt det lar seg gjøre. Kan ikke anbefale dette stedet godt nok. Tusen takk for hjelpen!