Nahid Heydarpanah

Gynekolog

Om

Dr. Nahid Heydarpanah er spesialist i gynekologi og fødselshjelp med lang erfaring fra både Norge og Danmark. Hun har jobbet som privat gynekolog i Oslo-området siden 2010, og har bred kompetanse innen utredning og behandling av ulike kvinnesykdommer.

Hun tilbyr blant annet hjelp ved plager i overgangsalderen, blødningsforstyrrelser, celleforandringer, underlivsinfeksjoner, PCOS, inkontinens og fertilitetsutfordringer – også i samarbeid med utenlandske klinikker. Dr. Heydarpanah har også lang erfaring med ultralyddiagnostikk og prevensjonsveiledning.

I tillegg til sin kliniske praksis har hun vært aktiv i faglige utvalg og var blant de første i Norge til å tilby intimlaserbehandling, blandet annen behandling av Lichen med laser og PRP med veldig god effekt.

Fødselshjelp og kvinnesykdommer

Autorisasjon (2003)

Offentlig avtale

Nei

Arna Clinic Telefonnummer980 09 266980 09 2 ... Nettsted
Sandviksveien 36 1363 Høvik

Bestill time
Nahid Heydarpanah er gynekolog i Bærum

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Nahid Heydarpanah

Trygghet

Klinikk: Arna Clinic Skrevet

Rolig og betryggende, meget kunnskapsrik. Lyttende og forsåelsesfull. Informativ, løsningsorientert.

Omtenksom og profesjonell

Klinikk: Arna Clinic Skrevet

Dr.Nahid er pålitelig og omsorgsfull i jobben sin.
Jeg har blitt behandlet for Lichen sclerosus.
Dette har hun stor kunnskap om, så det er viktig at dette kommer fram til de som trenger hjelp. Har tatt behandling med Mona lisa touch. Og har blitt mye bedre. Jeg kan anbefale henne på det sterkeste.

Kvinne 53

Kunnskapsrik og profesjonell

Klinikk: Arna Clinic Skrevet

Moderne klinikk med hyggelig personale. Jeg har brukt henne som min gynekolog gjennom mange år. Nahid møter deg med tilstedeværelse og oppriktig interesse, du kjenner deg sett og ivaretatt. Nahid er kunnskapsrik og profesjonell til fingerspissene. Hun gir deg tid til å legge frem dine tanker og behov for besøket hos henne. Hun gir presise råd og nøyaktig veiledning. Anbefales på det varmeste!

Trygg, behagelig og dyktig

Klinikk: Arna Clinic Skrevet

Nahid er en utrolig dyktig gynekolog som alltid får meg til å føle meg trygg. Hun ser deg som pasient, og husker ting fra din livssituasjon selvom det har gått en stund siden sist. Hun er grundig og tar alltid en ekstra skjekk for å være sikker. Samtidig er hun nøye på oppfølging. Fantastisk flink lege.

Dyktig dame med stort hjerte!

Klinikk: Arna Clinic Skrevet

Jeg er en dame på 32år og har nå gått fast hos Nahid i 10år.
Jeg sliter en del med angst og spesielt hvis jeg skal ha en Gyn. undersøkelse.

Hadde jeg ikke møtt på Nahid, hadde jeg nok heller ikke fulgt opp viktige kontroller og prøver som vi damer må/bør passe på.
Nahid har blitt en veldig viktig behandler for meg, med tanke på at jeg sliter med angst i den grad jeg gjør. Hun tar seg god tid med meg før vi gjør noe som helst. Hun klarer å holde meg rolig og prater så hyggelig med meg slik at jeg ikke merker noen ting.
Jeg anbefaler henne på det sterkeste om du går rundt å gruer deg for å ta en gynekologisk undersøkelse! Hun er utrolig pedagogisk og gir meg en følelse av mestring. Fantastisk dame med stort hjerte for mennesker og helse.