Nahid Heydarpanah

Arna Clinic, Bærum Gynekolog
Kvinne, 56 år

Spesialisering

Fødselshjelp og kvinnesykdommer

Godkjenning

Autorisasjon (2003)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Arna Clinic Telefonnummer980 09 266980 09 2 ...
Sandviksveien 36 1363 Høvik
Vis kart
Bærum Gynekolog Telefonnummer67 48 50 0067 48 50 ...
Sandviksveien 36 1363 Høvik
Vis kart
Nahid Heydarpanah er gynekolog i Bærum

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(189)
189 vurderinger
Tilgjengelighet
(159)
159 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(167)
167 vurderinger
Service
(158)
158 vurderinger

Siste vurderinger av Nahid Heydarpanah

Det skulle vært flere som deg

Klinikk: Bærum Gynekolog Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg tok min andre celleprøve i oktober i fjor hos fastlegen. Da var det 3 år siden den første celleprøven, som viste normale celler. Like før jul fikk jeg brev i posten (altså 3 måneder etter celleprøvetaking hos fastlege). Der sto det at prøven viste grove celleforrandringer og at de hadde funnet irriterte celler på min første prøve også (noe de ikke hadde sett for 3 år siden...). Livet tok en helomvending og jeg ble livredd. Jeg ble sendt til biopsi for nærmere undersøkelse på sykehuset, og henvisning videre til slyngekonisering. Jeg gikk mange runder med meg selv, og helt tilfeldig fikk jeg vite om Dr. Nahid gjennom min søster som kjente noen som anbefalte henne. Da jeg la fram min nye kunnskap om varmebehandling hos fastlegen, ble jeg avfeid med at "ja det er nå ditt valg, men velger du privatklinikk og alternativ behandling, blir det vanskeligere å følge deg opp, og kontrollere deg". Jeg tenkte at jeg ikke turte å 'trosse' offentlig norsk helsevesen, og hadde bestemt meg for å la meg konisere.....helt til 7 dager før operasjonsdagen. Da tok jeg motet til meg og ringte dr. Nahid. Da fikk jeg greie på at fastlegen ikke hadde gitt meg oppriktig informasjon. Selve kontrollen etter varmebehandling er en helt vanlig celleprøve! Jeg fikk komme inn på dagen - hun var fleksibel og ordnet det slik at jeg kunne komme når jeg hadde mulighet ift flyreise osv. Jeg fikk varmebehandling samme dag som jeg egentlig skulle inn til konisering. Varmebehandlingen var over på 5min, og jeg kan med hånden på hjertet si atdette var det beste valget jeg har tatt, i ettertid. Biopsien viste cin2-3, og tre mnd etter varmebehandlingen var jeg nok en gang hos Nahid på kontroll (celleprøve som også kan tas hos fastlege). Grunnen til at jeg valgte å dra tilbake til Nahid var den tilliten jeg allerede hadde fått til henne, samt ventetiden det tar å få svar på prøvene. Nøyaktig 1 uke etter kontrollen fikk jeg svar på prøvene (midt inne i helligdager osv) - prøvene mine var helt normale og jeg var i ekstase. Dersom det hadde vist seg at jeg fremdeles hadde hatt lette forrandringer, hadde jeg fått en ny behandling, og blitt frisk. Jeg anbefaler dr Nahid på det varmeste. Jeg hadde lest så mange fine tilbakemld om henne i forkant, og etter å ha møtt henne to ganger kan jeg med hånden på hjertet si at alt stemmer. Det siste jeg sa til henne etter kontrollen var "jeg er glad for at du finnes", og det sier jeg her også. Tusen takk for at du hjalp meg gjennom denne tunge perioden, jeg er glad du finnes.

Fantastisk gynekolog

Klinikk: Bærum Gynekolog Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Nahid er fantastisk på alle måter! Svært gode åpningstider med kveldsåpent, har satt av god tid til deg som pasient, lytter til problemene dine og hjelper deg! Trenger du time raskt så ordner hun det, selv på ugunstige tidspunkt. Anbefales på det varmeste!

Super lege!

Klinikk: Bærum Gynekolog Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hun er omtenksom, hører på deg og svarer på alle spørsmål. Man føler veldig bekvem hos henne. Riktig god gynekolog

Anbefales på det sterkeste!

Klinikk: Bærum Gynekolog Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dr. Nahid er definitivt den beste legen jeg har truffet i Norge. Hun er ikke bare veldig dyktig faglig, hun har masse omsorg og et stort hjerte. I tillegg er hun veldig fleksibel og tilgjengelig. Hun bryr seg! Anbefales på det sterkeste!

Kjempeflink gynekolog

Klinikk: Bærum Gynekolog Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg fikk påvist celleforandringer grad 3 og fikk beskjed om at jeg måtte fjerne den ytre delen av livmortappen. Jeg ble veldig engstelig og søkte på nettet. Der fant jeg frem til Dr. Nahid som behandler celleforandringer med varmebehandling. Dette er en veldig skånsom metode, uten blødninger og smerter. Etter 3 måneder tok jeg ny celleprøve og den var helt normal. Jeg anbefaler Dr. Nahid på det varmeste, hun er veldig hyggelig og imøtekommende

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.