Natalia Aresvik
- Geriatri
- Indremedisin
Lik situasjon som en annen vurdering her. Var der med min mor (80 år). Hun hadde mange plager og symptomer og vi hadde et inntrykk av at fastlegen hennes hadde gitt henne opp.
Natalia var/er genuint opptatt av å hjelpe og tenkte i helt nye og andre baner enn fastlege og sykehus.
Hun var så mild og god mot min mor at jeg hadde problemer med å ikke gråte (var med inn under konsultasjonen).
Natalia sa hva hun trodde var problemet var, men ville ta blodprøver for å understøtte diagnosen. Etter noen dager fikk min mor beskjed om at blodprøvene viste at hun hadde den diagnosen Natalia tenkte på. Min mor fikk 3 typer medisin som skulle tas som en kur. Hun har siden vært frisk og ok har en mye bedre livskvalitet. Takk Natalia!
Anbefaler Dr. Aresvik når det gjelder hormoner/ stoffskifte / menopause. Må være en av de mest oppdaterte legene i Norge på feltet. Tenker helhetlig og analytisk og følger godt med i hva som skjer også internasjonalt
Hele senteret fungerer veldig bra
Natalie er trygg og kunnskapsrik . Hun bryr seg helhjertelig om deg som pasient. Hun tenker helhetlig noe som er veldig viktig for meg. Hun ser hele deg. Hun stiller spørsmål , lytter og forklarer godt. Er nøye I sine vurderinger og det føles godt og trygt å være hennes pasient.
Hun er den dyktigste legen jeg har vært hos. Hun har spesielt god kompetanse på endokrinologi og har, med sine gode spørsmål, sin grundighet og dyktighet, funnet ut av og hjulpet meg med mine plager, som jeg nok ellers bare hadde levd videre med uten å vite at jeg kunne bli kvitt dem. Hun er effektiv, men samtidig lyttende og tar meg på alvor. Fagkompetansen hennes er imponerende. Hun har flere dyktige medarbeidere. Jeg har fått god livskvalitet igjen mye for pengene jeg har brukt på dette private legekontoret og kan trygt anbefale A- medi til dere som har stoffskiftesykdommer og/ eller har avvikende blodverdier (eller fordøyelsesplager) som ikke blir fulgt opp av fastlegen.
Kan bare gi min beste anbefaling.
Tilgjengelig, kunnskapsrik og behagelig.
Hun er genuint interessert i pasienten.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?