Ingeborg Bøe Engelsen
Var nervøs og redd, men ble tatt i mot på en måte som fikk meg til å slappe av. Lyttet til meg og viste at hun forsto. Forklarte hva hun skulle gjøre og hvorfor. Var omsorgsfull og behagelig og hadde en beroligende væremåte. Undersøkelsen ble gjennomført hurtig og på en lite smertefull måte. Følte meg veldig godt i varetatt Gikk ut igjen glad og fornøyd. Anbefales på det varmeste.
Lite toveis kommunikasjon, lite lyttende, forklart og anbefalt å se på sytepaver med Harald Eia på tv fordi det var nok slik jeg var. Endometriosesmerter ble kalt psykisk smerte, og at det kunne fikses med psykoterapautisk behandling. Det var ingenting annet å gjøre.
Forklarte behandler om seksuelle overgrep, og behandler undersøkte svært raskt og følte meg ikke trygg og forstått.
Behandler burde gå dypt i seg selv å jobbe med kommunikasjon og medmenneskelighet.
Var så nervøs, men ble godt tatt imot på forværelset/ resepsjonen av to hyggelige damer som prøvde å betrygge meg ang undersøkelsen.
Ingeborg var trygg og omsorgsfull i møtet med meg, og forklarte hva hun gjorde gjennom prosessen, som forøvrig var raskt gjennomført. Tusen takk for god ivaretakelse, kan trygt anbefales!
Jeg hadde en veldig god opplevelse hos denne gynekologen. Hun var trygg, rolig og profesjonell gjennom hele timen, og fikk meg til å føle meg godt ivaretatt. Alt ble forklart på en tydelig og behagelig måte. Anbefales på det varmeste!
Fantastisk lege! Lyttende, empatisk, behagelig, flink til å informere og å forklare. Godt å bli tatt på alvor og å få konstruktiv informasjon, behandling og oppfølging. Anbefales!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?