Profilbilde av plastikkirurg Thomas Moe Berg

Thomas Moe Berg

Profilbilde av plastikkirurg Thomas Moe Berg
Plastikkirurg

Om

Thomas Berg er en anerkjent plastikkirurg, med doktorgrad og bred erfaring fra både Rikshospitalet og Uppsala. Hans omfattende kompetanse innen brystkirurgi, fettsuging og fett-transplantasjoner, samt bukplastikker, gjør ham til ledende ekspert på kroppsformende inngrep.

Thomas Berg er kjent for sitt smittende humør og sin evne til å få pasienter til å føle seg trygge og ivaretatt. Hans unike kombinasjon av solid faglig kunnskap og en positiv, empatisk personlighet har gjort ham til en høyt verdsatte plastikkirurg blant pasienter.

Når du velger Thomas Berg som din plastikkirurg, kan du være trygg på at du er i trygge og kompetente hender.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (2003)

Offentlig avtale

Nei

Thomas Moe Berg er plastikkirurg i Oslo

Siste vurderinger av Thomas Moe Berg

Strålande fornøgd! Fantastisk flink lege

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Har hatt konsultasjon hos fleire ang. brystforstørrelse (etter fleire år med amming av to barn), både i utlandet og i Norge. Følte med det same når eg møtte Dr. Berg at det er her og med han eg skal ta operasjonen, og er så fornøgd med valget! Følte meg trygg heile vegen, Thomas har vore ærlig og hjelpsam ila heile prosessen. Kun flotte minne om operasjonsdagen og klinikken, og Thomas svarer raskt på spørsmål både før og etter operasjonen - som er eit stort pluss. Er svært fornøgd med resultatet, brystene har blitt såååå fine og naturlege. Viss eg vel fleire operasjoner i framtida, så går eg kun til Thomas. Anbefalast på det sterkaste!

Høy profesjonalitet i alle faser!

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg har leitet lenge etter en dyktig kirurg som kan fjerne mine (altfor) gamle silikonproteser med rett teknikk.
I en sånn operasjon må man velge en som har mye erfaring og som har gode resultater.Thomas er tilgjengelig gjennom hele prosessen både før og etter opererasjon.Jeg synes det er viktig å legge til at han er utrolig snill og omsorgsfull.Jeg er superfornøyd med resultatet!

Kirurg i særklasse

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Etter å ha hatt en stor vektnedgang og en mage som ikke lot seg krympe mer bestemte jeg meg for at jeg ville til Cosmo og Thomas Berg. Fra jeg gikk inn døren ble jeg varmt tatt i mot. Thomas lyttet. Fortalte meg grundig hva jeg kunne forvente. Dette gjorde at jeg fikk godt forklart alt jeg lurte på å ikke satt igjen med noen spørsmål.

Følte meg trygg og ivaretatt både før, under og etter operasjon. Stort pluss for at Thomas er lett tilgjengelig på telefon hvis det skulle være noe.

Jeg er strålende fornøyd med min fulle bukplastikk med sammensying av magemuskler og figurforming.

Kan trygt anbefale Thomas og Cosmo clinic til alle som vurderer operasjon. Terningkast 6

Fantastisk!

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Full bukplastikk med fettsuging og sammensying av magemusklene samt brystløft utført av Thomas. Fikk ett fantastisk resultat over all forventning! Så glad for at jeg valgte Cosmo clinic, følt meg så godt ivaretatt helt fra første konsultasjon. Imponert over hvor nøyaktig og profesjonell Thomas er. Samt hvor hyggelige og omsorgsfulle alle de ansatte er hos Cosmo clinic. Resultatet kunne ikke blitt bedre og om jeg noen gang skulle ha behov for annen operasjon så velger jeg uten å blunke Cosmo clinic igjen.

Terningkast 6!!

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Dyktig, profesjonell og super hyggelig!

Hatt 2 operasjoner hos Thomas Berg

- Fettsuging av rygg, midje, hofter, m/fjerning av hud ved hofter.
- Full bukplastikk med sammensying av magemuskler og fettsuging av mage.
Utrolig fornøyd!!

Kan anbefale Thomas på det sterkeste!! Flott og dyktig kirurg som er petimeter i jobben, samt følger deg godt opp etter operasjon.
Vil også skryte av sykepleiere, anestesileger, som passer godt på deg fra start til slutt!