Profilbilde av plastikkirurg Thomas Moe Berg

Thomas Moe Berg

Profilbilde av plastikkirurg Thomas Moe Berg
Plastikkirurg

Om

Thomas Berg er en anerkjent plastikkirurg, med doktorgrad og bred erfaring fra både Rikshospitalet og Uppsala. Hans omfattende kompetanse innen brystkirurgi, fettsuging og fett-transplantasjoner, samt bukplastikker, gjør ham til ledende ekspert på kroppsformende inngrep.

Thomas Berg er kjent for sitt smittende humør og sin evne til å få pasienter til å føle seg trygge og ivaretatt. Hans unike kombinasjon av solid faglig kunnskap og en positiv, empatisk personlighet har gjort ham til en høyt verdsatte plastikkirurg blant pasienter.

Når du velger Thomas Berg som din plastikkirurg, kan du være trygg på at du er i trygge og kompetente hender.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (2003)

Offentlig avtale

Nei

Thomas Moe Berg er plastikkirurg i Oslo

Siste vurderinger av Thomas Moe Berg

Meget fornøyd

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Thomas Berg og Cosmo clinic får full score av meg på alle punkter. Trygg, dyktig, nøye og god lege.
Jeg er meget fornøyd med både resultat og god oppfølging hele veien etter full bukplastikk og fjerning av silikon.

FANTASTIK LEGE

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Var hos Thomas 30/06.22, og utfordre brystoperasjon/ forstørrende, når jeg kom var det så fint og rent sted som gjør et kjempe inntrykk. Konsultasjonen var helt super og vi gikk gjennom alt det viktige, fikk prøve proteser og alle valgene var opp til meg med hjelp og tips fra Thomas! Jeg hadde tenkt på denne operasjonen i mange år og valgte endelig å gjøre det! Heldigvis at jeg dro til Thomas på Cosmo Clinic! Anbefales på det høyeste. Man føler seg trygg og hørt. Etter operasjonen er han også veldig behjelpelig og svarer på sms /tlf om du trenger han! Vil du ha en hyggelig og rå flink kirurg pluss snille og flinke anestesi, assistenter osv så går du til Thomas på Cosmo!

Trygg, erlig og meget kunnskapsrik.

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Fra første gang jeg møte dr. Thomas Berg så følte jeg det var riktig valg. Jeg har brukt lang tid på og fine rikitg kirurg for det jeg ønsket var mage plastik plus gyncomasia. Jeg hadde vært innom 2 andre kirurger før jeg oppdaget Cosmo Clinic og Dr.Berg. Han sa med en gang at han kan hjelpe meg med mage område men mine herre pupper måtte jeg gå til hans super dyktige kollega Marius Solli-Nilsen som var spesialist på menn etter stor vekttap og spesielt gynocomasia. Dette gjorde meg kun enda tryggere om at jeg hadde kommet på rikitg plass. Klinikken er kjempe fresh, føles som hjemme. Ikke som et sykehus. Kjempe hyggelig alle som jobber der. Uannset hva jeg lurer på er det altid noen som kan hjelpe meg og det raskt.

Og Dr.Berg har vært tilgjengelig hele veien. 24.7 om det så var bare noe lite jeg lurte på. Noe som også følte at jeg hadd valgt et trygt sted.

For meg var dette et helt livs forandrende ingrep, da der var mye hud etter stort vekt tap.

Smerte: minimalt 2-3/10.(jeg tåler også ganske mye smerte)

Og har og kommer til og forsette og anbefale det vidre.

Tusen tusen takk til dere alle for en fantastisk og tryg opplevelse.

Skaper trygghet og er meget dyktig.

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg ble veldig godt tatt i mot og ivaretatt både før, under og etter operasjonen. Thomas gir et solid inntrykk av at han er god i faget sitt og jeg fikk god veiledning før operasjonen. Thomas får pasienten til å føle seg særs trygg hele veien. Jeg har kun gode ord å si om både han og klinikken. Anbefales på det sterkeste!

10/10

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Oppsøkte Cosmo Clinic med mistanke om tuburøse bryst, noe som også hadde kommet tydeligere frem etter stort vekttap. Dr. Thomas Berg og resten av personalet gjorde hele prosessen utrolig komfortabel og trygg. For en hyggelig om omsorgsfull gjeng❤️
Hadde først ett brystløft, og satte inn implantater tre måneder senere. Allerede etter brystløft var jeg kjempe fornøyd, og nå noen måneder etter implantatene har jeg ett fantastisk og naturlig resultat. Thomas er ekstremt dyktig og profesjonell, og fikk meg til å føle meg mer enn trygg, hørt, og sett i en sårbar situasjon. Føler meg endelig komfortabel i kroppen min og kunne ikke spurt om bedre resultat.
Tusen takk for alt!