Andreas Svaboe Steinsvik

Tilleggskompetanse

Allergologi

Offentlig avtale

Ja

Røa Øre Nese Hals Telefonnummer22 13 15 0022 13 15 ...
Tore Hals Mejdells vei 8 0751 Oslo
Andreas Svaboe Steinsvik er øre-nese-hals-lege i Oslo

Siste vurderinger av Andreas Svaboe Steinsvik

Dyktige og imøtekommende

Klinikk: Røa Øre Nese Hals Skrevet

Jeg har ofte motsatt hjelp fra Dr.Svaboe Steinsvik. Han er trygg og yter helsehjelp av høy kvalitet. Takk for din tilstedeværelse og hjelp.

DÅRLIG

Klinikk: Røa Øre Nese Hals Skrevet

Eg ringte for å få vite om eg skal få hørsel test . Dei sa at vi undersøke nesa og ikke øre. Eg sa at eg ønsker at han undersøke det fordi alt er samme system og av og til får eg vondt i øret

Eg kom fordi eg hadde irritert slimhinne i nesa som ga vondt
Opprinnelig hadde eg skiv nedaskillevegg

Han hørte ikke på mine plager . Han prøvde å presse ein operasjon på meg selv eg levde livet uten store problemer
5 min inn og ut så fort at eg forstå ikke hva skjedde. Han sa når du bestemmer så må fu bestille ein time å komme. Følte at måle å tjene penger bare

Han ga Neseskylling uten forklaring på hvordan eg also bruke og når eg bør ikke bruke

Brukte 4 ganger og på gang nr 4 brukte eg den når eg hadde tett nesa

Eg endte opp med eustachian tube dysfunction. Hver gang eg svelger så hører « click» i øret

Eg leste litt og det viste seg at det burde ikke brukes når man har tett øre eller nesa .

Eg var på [Navn fjernet av moderator] som forklarte med at med ein nesaskillevegg så finnes det mulighet at vannet kommer ikke ut lett og det går til indre øret

Dette kunne eg hadde unngått hvis han tok tid til å undersøke ørene mine før han anbefalte noe som har fått meg til å lide pga

Dette var april: 5 måneder og eg håper virkelig at øre fikser seg sjølv fordi det er nok irriterende

Glimrende service

Klinikk: Røa Øre Nese Hals Skrevet

Presis, glimrende service, profesjonell. Andreas evner også å få barn til å føle seg trygge hos legen.

Kunnskapsrik, trygg, veldig god oppfølging

Klinikk: Røa Øre Nese Hals Skrevet

Har et veldig positivt inntrykk. Virket interessert og vennlig. Har fulgt opp min sønn opp på en helt suveren måte.

Tusen takk for tilbakemeldingen! Den motiverer oss til å stå på og gjøre vårt beste! God sommer!

Besvart av Andreas Svaboe Steinsvik

Veldig serviceinnstilt

Klinikk: Røa Øre Nese Hals Skrevet

Jeg kan varmt anbefale Røa Øre Nese Hals og den hardtarbeidende spesialisten Andreas Svaboe Steinsvik. Denne gjengen virket å være effektive og veldig hyggelige. Klinikken hadde kortere ventetid en ditt jeg først ble henvist og jeg ble møtt av en veldig vennlig gjeng som virket å samarbeide godt. De hjalp meg på en effektiv og behagelig måte. Dr Steinsvik er veldig høflig, imøtekommende og interessert. Han virket usedvanlig dyktig i sitt fag! Han stilte raskt riktig diagnose og jeg har fått veldig effektfull behandling på et langvarlig gjenstridig problem. Flere andre jeg kjenner går også fast på denne klinikken på Røa og virker fornøyde både med audiografene og øre legen Steinsvik. Jeg er glad det finnes klinikker som dette! Steder som virkelig setter pasientens hørselsproblem i fokus og gjør alt for å hjelpe.

Tusen hjertelig takk for denne veldig hyggelige tilbakemeldingen! Velkommen tilbake og god sommer!

Besvart av Andreas Svaboe Steinsvik