Savtantar Singh
Han lyttet men virket som om han plukket ut noen ord her og der og kom fram til en konklusjon. Følte meg ikke ivaretatt og han er veldig brå når han snakker, virker stressende. Før jeg knapt rakk å fortelle om plagene mine nevnte han Sarotex. Er under behandling hos en annen nevrolog nå, og han lo bort tanken om Sarotex, da jeg trengte noe helt annet.
Legen var vikar for min faste nevrolog. Han kommuniserte lite og var lite interessert i å hjelpe.
Henstilte ingen spørsmål og lyttet ikke til hva jeg sa.
Dr Singh er en veldig flink lege. Han er kunnskapsrik, omtenksom, omsorgsfull, lyttende, rolig, respektfull, forståelsesfull og meget profesjonell lege.
Tusen takk!
Var til behandling hos denne legen da han var vikar for min faste nevrolog. Forklarte hvordan jeg fikk satt sprøyter til vanlug og hvor smrtene satt. Dette ble desverre ikke ikke tatt hensyn til. Behandling ble ikke vellykket og førte til plager som varte i mange uker
Han var vikar på Lillestrøm neuroklinikk. Første møte var han stresset og uttalte at det var en for stor arbeidsmengde. Noe jeg ikke Har noe med. Han ville også endre medisiner jeg gikk på som jeg følte virket bra. Andre gangen jeg var der spurte jeg hvorfor botox ble satt annerledes. Da ble han snurt og sa han gjorde det riktig. Dette hadde han jobbet med i mange år. Jeg hadde smerter etter injeksjoner og skjeve øyenbryn. De andre timen gikk jeg bare med håp at legen min kom tilbake. Vanskelig når du føler at han ikke er interessert i jobben sin