Bestill time

Konsultasjon
Pris: 500 kr

I dag 10. mai I morgen 11. mai Man 12. mai Tir 13. mai Ons 14. mai

Om

Overlege dr. Ståle Buhagen er spesialist i plastikkirurgi og generell kirurgi. Han har jobbet med kirurgi siden 2004, både offentlig og privat. Utover plastikkirurgi har dr. Buhagen jobbet med hjertekirurgi, transplantasjonskirurgi og gastrokirurgi ved Rikshospitalet.

Dr. Buhagen har bred erfaring innen plastikkirurgi og har spesialisert seg innen brystoperasjoner som brystforstørrelse, brystløft og brystreduksjoner, herunder gynecomasti (brystutvikling hos menn). Han har også spesialkompetanse på kroppsformende kirurgi som bukplastikk, korreksjon av delte magemuskler (rektusdiastase), armplastikk, lårplastikk, hofte- seteplastikk, fettsuging, fettransplantasjon til bryst, sete og ansikt, øyelokksoperasjoner og panneløft.

Bestill time til en uforpliktende konsultasjon.

Les mer om dr. Buhagen her.

• Generell kirurgi
  • Plastikkirurgi

Autorisasjon (2004)

Offentlig avtale

Nei

Siste vurderinger av Ståle Buhagen

Kunnskapsrik, hyggelig og trygg

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Svært dyktig lege som oppleves som trygg, profesjonell og snill. Tar tid til å svare på spørsmål og forklare hvordan prosessen blir. Han leverer gode resultater!

Profesjonell og trygg

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Opplevde en kirurg som tok seg god tid til spørsmål i forkant av operasjonen, og jeg følte meg godt ivaretatt. Helt tydelig erfaren og kompetent. Jeg fikk gode forutsetninger for å ha realistiske forventninger til resultatet. Ble i tillegg mer fornøyd med resultatet enn jeg hadde håpet på. Alt var strålende utført fra A til Å og jeg ville ikke nølt med å stole på Ståle Buhaugen.

Profesjonell og behagelig på en gang !

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Jeg har vel aldri vært hos en lege som er så nøye, tar seg god tid, følger opp og gir deg informasjonen du trenger hele veien. Anbefales på det sterkeste!

Trygg og dyktige helsepersonell

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Utrolig fornøyd med denne klinikken!! Profesjonelle, hyggelige og utrolig flink ansatte. Føler jeg ble tatt godt i mot og fikk svar på det jeg lurte på. Har vært en god opplevelse fra før operasjonen til å med etter operasjonen. Denne klinikken anbefales på det sterkeste. Jeg føler at jeg spesielt har blitt tatt godt vare på av Ståle Buhagen. Utrolig dyktig kirurg!! Han har fra første konsultasjon til kontroll etter operasjonen gitt god informasjon og har lyttet til hva jeg ønsket. Er veldig fornøyd med resultatet. Klinikken er også veldig fin og koselig.

FANTASTISK sted og ansatte

Klinikk: Klinikk A Skrevet

Følte meg trygg i det jeg kom inn døren. Fantastisk oppfølging. Ikke minst et fantastisk fint resultatet. Ståle er kunnskapsrik, imøtekommende og dyktig. 100% trygg og sett i hans, og i deres, nærvær. Anbefales!