Profilbilde av allmennlegespesialist Bente Karin Smørdal

Profilbilde av allmennlegespesialist Bente Karin Smørdal
Allmennlegespesialist
  Tilbyr videokonsultasjon

Om

Jeg er lege og spesialist i allmennmedisin med over 20 års erfaring som fastlege i både kommunal og privat praksis, inkludert legevakt. I tillegg har jeg mer enn åtte års erfaring som rådgivende lege i pasientskadesaker.

Gjennom mange år i klinisk arbeid har jeg erfart hvor krevende diagnostikk kan være – særlig ved sammensatte tilstander, uavklarte plager og symptombilder som ikke følger typiske mønstre. Jeg har særskilt interesse for second opinion, helhetlig medisin, livsstilsmedisin og forebyggende helsearbeid. Kvalitet i primærhelsetjenesten og pasientsikkerhet er grunnleggende prinsipper i mitt arbeid.

Mange pasienter har langvarige eller uavklarte helseplager og omfattende dokumentasjon fra fastlege, spesialisthelsetjenesten og andre instanser. Likevel opplever mange mangel på oversikt, sammenheng og tydelige svar. Informasjonen finnes – men helheten mangler.

Derfor etablerte jeg Helhetlig helsevrudering.

Jeg tilbyr en uavhengig og strukturert gjennomgang av medisinsk informasjon, med mål om å skape klarhet, sammenheng og et tryggere grunnlag for videre dialog og beslutninger sammen med behandlere. Tjenesten er rådgivende og erstatter ikke behandlende lege, fastlege eller ordinær medisinsk oppfølging.

Helhetlig Helsevurdering bygger på respekt for eksisterende helsetjenester og på erkjennelsen av at god medisin krever oversikt, sammenheng og tydelig kommunikasjon. Mitt mål er å bidra til trygghet, forståelse og bedre forutsetninger for veien videre.

Jeg tilbyr ikke behandling og gjør ingen endringer i pågående behandlingsplaner. Tjenesten er et supplement – ikke et alternativ – til fastlegeordningen og øvrig helsetjeneste.

Allmennmedisin

• Autorisasjon - Lege (2005)
  • Autorisasjon (1997)

Offentlig avtale

Nei

Bente Karin Smørdal er allmennlegespesialist i Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Bente Karin Smørdal

Trygg og kunnskapsrik

Klinikk: Volvat Åsane Skrevet

Virka veldig dyktig i jobben sin. Følte ho utførte en grundig jobb. Tok seg tid til å lytte, og kom med spørsmål for å sikre at ho fikk med seg alt. Kommer til å gå til ho igjen. (Utført helsekontroll)