Andreas Svee
Jeg hadde vært på konsultasjon på en annen klinikk, men jeg trengte en second opinion. Valget falt da på Aleris, og Andreas Svee. Når man vurderer et kirurgisk inngrep, så er det viktig å føle at kirurgen ser deg, forstår deg, og får deg til å føle deg trygg. En kirurg som ikke er opptatt av å selge, men genuint opptatt av at kunden skal være fornøyd. Jeg ble anbefalt av en venninne om å booke konsultasjon hos Andreas, og det er jeg takknemlig for at jeg gjorde. Jeg kommer til å anbefale ham videre for andre.
Jeg har følt meg veldig ivaretatt og informert. Et av mine bedre møter med sykehus/helsepersonell. Andreas lyttet godt til hva ønskene mine var og jeg er superfornøyd med resultatet.
Veldig fornøyd med opplevelsen hos Andreas! Jeg følte meg trygg og godt ivaretatt fra start til slutt. Han er profesjonell, varm og lyttende. Resultatet ble akkurat slik jeg håpet naturlig og veldig fint. Anbefales på det sterkeste!
Jeg er veldig fornøyd med min operasjon hos Andreas Svee. Han tok seg god tid til å lytte på konsultasjon og forsto hva slags resultat jeg ønsket. Andreas gir gode råd og anbefalinger og har øye for detaljer. Han har vært trygg hele veien, og jeg er veldig fornøyd med hele prosessen og resultatet. Jeg kan virkelig anbefale Andreas, og hadde uten tvil valgt han igjen.
Fikk utført brystforstørrelse hos Andreas og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Hele prosessen var trygg og jeg ble møtt på en så positiv måte som ikke kan beskrives.