Jes Rødgaard
Min opplevelse fra A-Å har vært utrolig fin. Fra første møte med Jes fikk jeg en ro og en stor tillit til han som både kirurg og person. Han er 100% ærlig i en konsultasjon og veldig behagelig å ha med å gjøre i en slik setting. Resultatet ble kjempebra, og tiden både før og etter operasjonen har vært relativ bekymringsfri. Jeg var overraskende rask på beina igjen og har ikke hatt noen komplikasjoner eller større ubehag i ettertid. Jes svarer raskt på sms dersom du lurer på noe, og er tett på med oppfølging. Han er en person jeg kan anbefale på det sterkeste, jeg kommer selvfølgelig til å bruke han igjen dersom jeg ønsker å gjøre noe i fremtiden. FYI! Han har utført tummy tuck, brystløft og fettsuging på meg og sydd sammen magemusklene mine🤗Han er fantastisk!!!
For øvrig har alle jeg har vært i kontakt med på Asteta vært superhyggelige❤️
Jeg hadde brystforstørrelse hos Jes og er såå fornøyd med både opplevelsen og resultatet. Siden dette var min første operasjon, var jeg litt nervøs, men Jes var veldig hyggelig og profesjonell og fikk meg til å føle meg trygg og godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Alle på klinikken var også veldig hyggelige og imøtekommende. Resultatet har blitt kjempefint, og jeg er veldig fornøyd med valget mitt! ❤️
Jeg er utrolig fornøyd med hele opplevelsen hos Jes. Følte meg veldig godt ivaretatt under hele prosessen. Jes er så snill, trygg og kunnskapsrik, og jeg følte virkelig at han lyttet til hva jeg ønsket. Jeg var veldig redd for at jeg skulle velge feil størrelse, men jeg så glad for at jeg stolte på anbefalingen hans. Han forstod hva jeg ville ha og ga meg akkurat det resultatet jeg ønsket meg.
Jeg følte meg trygg og godt tatt vare på både før operasjonen, på operasjonsdagen og i tiden etterpå. Han har vært tilgjengelig, omsorgsfull og profesjonell hele veien.
En utrolig dyktig kirurg som jeg varmt kan anbefale videre. Jeg er så fornøyd med resultatet!
Ryddig, fin og man føler seg godt ivaretatt hos Jes. Anbefaler både Jes og klinikk på det varmeste.
Utført Rektus diastase Jan -26 mageplastikk med sammensying av magemuskler - kjempe fornøyd med resultatet:)
Jeg hadde en veldig god opplevelse hos Jes da jeg byttet brystproteser hos han for 3 mnd siden og kan anbefale han på det sterkeste! Han er veldig imøtekommende og hyggelig, profesjonell og trygg. Han tok seg god tid til å snakke med meg og la meg prøve ulike proteser under konsultasjonen for å finne de riktige. Jeg opplevde at han forsto godt hvilket resultat jeg ønsket, og jeg kjempefornøyd med hvordan det ble! Det ble akkurat slik jeg ønsket! Klinikken er flott og øvrige personale er kjempehyggelige og behjelpelige. Alt i alt en trygg og fin opplevelse :)