Jes Rødgaard

Plastikkirurgi

Autorisasjon (2015)

Offentlig avtale

Nei

Asteta Clinic Telefonnummer22 02 60 6022 02 60 ...
Gullhaugveien 1 0484 Oslo
Jes Rødgaard er plastikkirurg i Oslo

Siste vurderinger av Jes Rødgaard

Respektfull og imøtekommende

Klinikk: Asteta Clinic Skrevet

Var veldig nervøs da jeg møtte han, men har var veldig forståelsesfull og svarte på alle spørsmålene jeg hadde. Før og etter operasjonen følte jeg at ble tatt vare på, og han var aldri avvisende når jeg spurte om hjelp eller råd.

Utrolig fornøyd med resultatet mitt!

Veldig dyktig og seriøs

Klinikk: Asteta Clinic Skrevet

Opererte meg hos Jes. Veldig fornøyd både før, under og etter operasjon. Han er lett å prate med, han svarte grundig på alle spørsmål jeg hadde. Veldig pent resultat, og god oppfølging i etterkant både på tlf og med kontroll. Kan absolutt på det sterkeste anbefale Jes.

Profesjonell behandling

Klinikk: Asteta Clinic Skrevet

Jeg ble operert av Jes Rødgaard på Asteta Clinic. Gjennom hele prosessen følte jeg meg trygg, både før, under og etter operasjonen. Ved første konsultasjon hadde jeg en god magefølelse, og jeg fikk en klar følelse av kirurgens høye profesjonalitet. Det har nå gått en stund siden operasjonen, og jeg føler meg svært fornøyd med resultatet.

Trygg og fin opplevelse.

Klinikk: Asteta Clinic Skrevet

Jeg tok nedre øyelokk operasjon hos Jes på Asteta i midten av mars for å fjerne poser under øynene. Jes har en rolig og trygg personlighet og gjorde hele opplevelsen ukomplisert og effektiv. Jes er helt fantastisk på tilgjengelighet etter operasjonen. Det var bare å melde om man lurte på noe og trygge svar og hjelp kom raskt. Ville ikke hatt noe problem med å la Jes operere meg igjen. Kan trygt anbefale Jes ut ifra egne gode erfaringer.

Trygghet og perfeksjon.

Klinikk: Asteta Clinic Skrevet

Alt var supert fra A til Å, perfekt resultat. Anbefales, går gjerne gitt igjen. Super beliggenhet, fine folk.