Zina Emami Kristiansen

Tannlege
Kvinne, 54 år

Spesialisering

Oral-kirurgi og oralmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (1993)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Zina Emami Kristiansen er tannlege i Oslo og Ullensaker

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(39)
39 vurderinger
Behandling
(31)
31 vurderinger
Tilgjengelighet og service
(29)
29 vurderinger
Pris
(20)
20 vurderinger

Siste vurderinger av Zina Emami Kristiansen

God opplevelse

Klinikk: Jessheim tannlegesenter Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg har trekt 4 visdomstenner hos Zina. Hun er faglig dyktig, effektiv og omsorgsfull. Følte meg godt ivaretatt før, under og etter operasjonene.
Anbefaller Zina på det varmeste !!

Helt fantastisk kirurg og menneske

Klinikk: Jessheim tannlegesenter Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Har alltid slitt med tannlegeskrekk og angst rundt all type tannlege behandlinger. Jeg kom til Zina for å fjerne vidomstennene mine (hun har tatt begge sider for meg) og allerede fra første møte møter hun deg med så mye omsorg og varme. Du føler deg så godt tatt imot og hun viser stor interesse i deg og dine følelser rundt behandlingen. Hun var så utrolig flink til å skape et trygt miljø hvor jeg følte jeg kunne uttrykke angsten og frykten for å fjerne visdomstennene, og ga så mye god forsikring. Hun tar deg gjennom hele prosessen og er flink til å holde deg distrahert.

Ikke minst er hun en utrolig dyktig og flink kirurg, men den medmenneskeligheten og omsorgen hun gir er noe helt for seg selv. Jeg hadde null stress eller angst følelser for å komme for runde to med fjerning av visdomstenner nettopp fordi jeg visste det var hos Zina og jeg har så sterk tillit og trygghet på henne. Hennes oppfølging er også helt ulik noe oppfølging jeg har opplevd før, og hun er der i hvert steg. Hun er godt imøte med alle spørsmål og bekymringer du måtte ha.

Jeg kan virkelig ikke anbefale Zina mer eller virkelig uttrykke hvor god behandlingen og hun selv er som menneske. Jeg kan ikke takke henne nok.

Tannlegeskrekk

Klinikk: Jessheim tannlegesenter Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg har tidenes skrekk for alt som heter sprøyter og måtte til min store fortvilelse trekke alle 4 visdomstenner. Startet i januar med de 2 første og redd for hva jeg skulle møte på. Dette er et nytt tannlegesenter for meg da jeg er etterflytter hit. Jeg ble møtt med god forståelse for min skrekk og de tok seg den tiden det tok for å roe meg helt ned, noe som var veldig betryggende. Tross redselen fortalte og viste Zina hva hun skulle gjøre underveis, og dette kun ved å sette bedøvelse. Etter bedøvelsen var satt gikk resten veldig fort, trekking av 2 tenner brukte hun 5 minutter til sammen på, det er helt rått og utrolig godt for noen som vil fort ut igjen fra en tannlege. Nå i april tok vi de 2 siste, litt mer beroliget enn sist og ikke like redd men fremdeles respekt for skrekk. Anbefaler Zina varmt for andre med tannlegeskrekk, om det så bare er å ta en prat. Dyktig kirurg <3

Svært dyktig, hyggelig og imøtekommende

Klinikk: Oris Dental Homansbyen Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg kan på det varmeste anbefale Zine for alle som trenger en dyktig tannlege og kirurg. Min erfaring hos henne har vært enestående. Etter å ha utviklet migrene som følge av en tannbetennelse som hadde spredt seg til bihulene, var det Zine som raskt diagnostiserte problemet og behandlet det effektivt. Hun satte meg på en nøye tilpasset antibiotikakur og gjennomførte en nødvendig operasjon for å fjerne årsaken til smertene. Takket være Zines ekspertise og omsorgsfulle behandling, er jeg nå helt frisk.

Før jeg møtte Zine, hadde jeg besøkt flere andre spesialister uten å få riktig diagnose eller effektiv behandling, og jeg ble bare foreskrevet migrenemedisiner som ikke adresserte roten til problemet. Zines evne til å identifisere og handle raskt var en stor lettelse.

Hennes oppfølging var 100% trygg, god og vennlig. Jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele prosessen, og er dypt takknemlig for den hjelpen jeg mottok. Jeg anbefaler henne sterkt til alle som ønsker en tannlege som virkelig bryr seg om sine pasienters helse.

Anbefaler Zina på det varmeste!

Klinikk: Oris Dental Homansbyen Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg vil på det sterkeste anbefale Zina hos Oris Dental Homansbyen! Etter å ha slitt med kronisk spenningshodepine i over ett år, ble jeg anbefalt Zina av en venninne. Zina identifiserte mine visdomstenner som en mulig årsak og opererte dermed ut alle i to omganger. Jeg følte meg ivaretatt og i de beste hender gjennom hele prosessen, Zina forklarte hele tiden underveis hva hun gjorde. I etterkant har jeg blitt tett fulgt opp og Zina er alltid tilgjengelig for spørsmål osv. Det viste seg at dette var mye av årsaken til mine plager - smertene er nå betraktelig redusert. Zina planlegger videre å gjøre en grundig kjeveutredning for å se om dette også kan hjelpe på smertene. Zina kan virkelig faget sitt, kan ikke berømme nok hvor dyktig, erfaren, hyggelig og empatisk hun er. Må også nevne hennes fantastiske assistent Henriette som assisterte under operasjonene og som også fulgte meg opp i etterkant - veldig flink til å betrygge, alltid imøtekommende og hyggelig og tilgjengelig for spørsmål man eventuelt måtte ha i etterkant. :-)

Vis flere...