Profilbilde av tannlege Patrice Millad Shonjani

Tannlege

Bestill time

Komplett undersøkelse
Pris: 1290 kr

Undersøkelse hos tannlegen med røntgen bilder. Inntil 60 min. Komplett sjekk av tann- og munnhelse. Inntil 4 røntgenbilder ved behov. Ved behov får du en behandlingsplan med kostnadsoversikt. Ved omfattende tannstein vil det beregnes tillegg i pris.

I dag 18. feb I morgen 19. feb Fre 20. feb Lør 21. feb Søn 22. feb

Om

Dr. Patrice Millad, DMD. er en ledende estetisk tannlege i Oslo, kjent for sin ekspertise innen Invisalign og edge bonding. Han tilbyr skreddersydde behandlinger ved Clinica Medspa på Majorstuen, hvor han kombinerer avansert teknologi med estetisk presisjon for å skape naturlige og harmoniske smil.

Dr. Patrice Millad medlem av Den norske tannlegeforening. Han har spesialkompetanse innen Invisalign og behandling av pasienter med tannlegeskrekk. Han snakker flere språk, inkludert norsk, engelsk, tysk, persisk og ungarsk, noe som gjør ham tilgjengelig for et bredt spekter av pasienter.

Pasienter roser Patrice for hans profesjonelle tilnærming, evne til å skape en trygg atmosfære og for å levere naturlige og harmoniske smil. Han legger stor vekt på god kommunikasjon og sørger for at pasientene forstår behandlingsprosessen, noe som bidrar til økt trygghet og tilfredshet.

For mer informasjon eller for å bestille time, kan du besøke Clinica Medspa eller følge ham på sosiale medier via Linktree.

Autorisasjon (2021)

Patrice Millad Shonjani er tannlege i Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Patrice Millad Shonjani

Dyktig og trygg tannlege!

Pris

Jeg oppsøkte Nydalen Tannlegesenter og Patrice for å ta tak i problemer som jeg har unngått å gjøre noe med i flere år. Fra første øyeblikk så var det trygt og komfortable å spørre om alt jeg ønsket og snakke åpent om hva som plager meg. Patrice har en beroliggende og stødig tilstedeværelse som gjør det lett å være der. Han svarte på mine tidvis dumme spørsmål og vi kunne legge en god plan for videre oppfølging. Selv om nervene var på helspenn da jeg trakk en visdomstann, gikk det knirkefritt. Jeg hadde egentlig ingenting å være redd for med Patrice. Han har fått seg en ny fast pasient.

Bonuspoeng for musikk og god omsorg!

Trygg og flink tannlege

Pris

Patrice har vært tannlegen min i snart et år og vi har utført fyllinger, airflow rens, rotfylling og invisalign. Han er tillitsfull, profesjonell og får meg til å føle meg komfortabel i en stol jeg vanligvis ikke er så komfortabel i. Anbefaler Patrice på det varmeste.

Beste tannlegeopplevelsen

Pris

Har fikset noen hull og trukket en visdomstann hos Patrice. Han er trygg, rolig, snakker seg gjennom alt han gjør og er opptatt av at resultatet skal bli fint.

Har tidligere trukket visdomstann hos en annen tannlege (annet sted) og hadde litt skrekken før jeg skulle trekke hos Patrice, da den tidligere opplevelsen ikke var god. Patrice forsikret meg om at dette ikke skulle gjøre vondt og at det skulle gå helt fint. Han hadde rett. At det skulle bli en positiv opplevelse å trekke visdomstann hadde jeg ikke trodd, men det ble det. Et pluss er at han setter på musikk for at lydene av diverse redskaper i munnen ikke skal være i fokus.

Jeg anbefaler Patrice til både familie og venner da jeg endelig har funnet en tannlege jeg er trygg hos og som er meget dyktig i sitt fag.

Tannlegen min for alltid

Pris

Jeg har lenge gruet meg til å besøke tannlegen pga tannlegeskrekk og tidligere opplevelser. Fra første øyeblikket følte jeg meg ivaretatt, komfortabel og forstått av Dr. Patrice Shonjani. Jeg er svært fornøyd med Patrice og behandlingen kunne ikke ha vært bedre. Fjernet to tenner hvor en var visdomstann. Helt smertefritt og fikk god oppfølging etter. I tillegg har Patrice hjulpet meg til få smilet mitt tilbake. Ga meg alternativer, forklarte prosedyren og forventet resultat grundig. Han ordnet de fire fortennene mine til en naturlig utseende. Jeg anbefaler Dr. Patrice Shonjani på det sterkeste !

Anbefales!

Pris

Jeg fikk beskjed av flere tannleger at det kommer til å være vanskelig å lukke mellomrommet mellom tennene mine, men Patrice lovet at de skulle ordne seg. Han holdt det han lovet. Jeg har bare hatt fantastiske opplevelser med Patrice. Han er dyktig i faget men også hjelpsom.

Patrice hjalp meg både med trekking av visdomstann og Invisalign regulering, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet.