Beate Vik Kleivdal
Fantastisk tannlege – tannlegeskrekken er helt borte!
Jeg kan ikke få fullrost Beate nok! Hun har kurert all min tannlegeskrekk, og jeg føler meg helt trygg i stolen – faktisk så trygg at jeg nesten kan sovne under behandlingen. Hun er utrolig dyktig, nøye og faglig sterk, samtidig som hun alltid er varm, imøtekommende og oppriktig interessert i pasientens velvære.
Beate finner alltid løsninger, uansett hva slags problemstilling man kommer med, og hun strekker seg langt for å finne tid til deg – også ved akutte behov. Det lille ekstra hun gjør, merkes virkelig.
Assistenten og resepsjonisten fortjener også skryt – de er alltid blide, profesjonelle og gir deg en god følelse så snart du kommer inn døren. Hele teamet gjør tannlegebesøket til en positiv opplevelse hver gang.
Dette er virkelig tannlegen for deg som ønsker trygghet, kvalitet og en tannlege som ser deg som menneske, ikke bare pasient. Anbefales på det varmeste!
Alltid fornøyd hos Beate! Løsningsorientert og utrolig dyktig. Jeg blir like positivt overrasket etter hver time.
Observer og bruker de tekniske metoder som bidra til begge parter sin trygghet og muligheter. Planlegger og gjennomfører de praktiske aktiviteter som bidra til pasient/ kunde sin helse
Beate er så behagelig å ha som tannlege, eg slapper av og sovner stadig vekk i stolen. Selv om det er er store arbeid. Hun er bare så utrolig behagelig, søt er hun også. Herlig dame som vil alle sitt beste. Hun ser meg virkelig. Beate er en gave til di som virkelig sliter å sette seg i stolen hos en tannlege.
Du er bare aller best.
Eg er så takknemlig for å ha deg som tannlege🥰
Jeg opplevde dessverre at behandlingen ikke ga den ønskede eller forventede effekten.
Etter å ha tatt kontakt med tannlegen for å drøfte problemet, ble henvendelsen min avvist uten grundig undersøkelse eller tilstrekkelig forklaring. Dette synes jeg var urimelig, spesielt når det gjelder helsehjelp. Tannlegen ville ikke ta ansvar for feil eller mangler i arbeidet, så jeg valgte å bytte behandler. Nå får jeg en mye bedre og mer profesjonell behandling enn tidligere.