Ingjerd Hope Myklebust

Tannlege
Kvinne, 48 år

Godkjenning

Autorisasjon (2002)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Ingjerd Hope Myklebust er tannlege i Tysvær

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(5)
5 vurderinger
Behandling
(3)
3 vurderinger
Tilgjengelighet og service
(3)
3 vurderinger
Pris
(3)
3 vurderinger

Siste vurderinger av Ingjerd Hope Myklebust

Utrolig godhjertet tannlege

Klinikk: Aksdal Tannklinikk Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Har nå gått til Ingjerd i flere år, det startet med flere tenner som hadde knukket biter av og fulle i hull. Mye pga tannlege skrekk så ble det så ille for min del.
Da eg møtte opp så ble eg møtt av en rolig og forståelses full Ingjerd, Vi pratet om hvordan hun kunne berolige meg underveis og ta pauser om det ble ille.
Etter et par omganger i løpet av 3-4 mnd så ble tannlegeskrekken nært sagt borte.
Hun har fulgt meg opp, sørget for og få dekket store utgifter pga psykisk sykdom og tatt godt vare på meg.

Dersom det har vært noe akutt så har ikkje det vært vanskelig og få rask time (gjerne samme dag)

Hun er dyktig i sitt fag, trygg og god. Omsorg så det holder. Ble ringt på ettermiddag/kveld for å høre hvordan det stod til.

Eg er evig takknemlig for at eg møtte Ingjerd og hennes team. Det har forandret mitt liv ihht tannhelse.

Dyktig, nøye og informativ.

Klinikk: Aksdal Tannklinikk Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Vennlig og rolig atmosfære, ingen stress. God orientering om tennenes tilstand.Han gir råd om videre behandling og hva den vil koste.

Dyktig og profesjonell

Klinikk: Aksdal Tannklinikk Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

En erfaren og dyktig tannlege. Ikke noe utenomsnakk, tydelig og handlekraftig. Kan sitt fag. Ved akutt behov utviste tannlegen fleksibilitet for å finne et tidspunkt som passet oss begge. Føler meg i trygge hender når jeg legger meg ned i tannlegestolen. Prisnivået på tjenestene er i normalområdet for hva tannleger i område ligger på.

Meget god tannlege

Klinikk: Aksdal Tannklinikk Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Arbeider raskt, nøyaktig og behagelig. Hun er direkte uten pekefinger. Nytt utstyr. Det er lett å få time når noe problematisk dukker opp. Jeg synes det heller ikke er dyrt. Jeg kjører gjerne 15 km ekstra for servicen.

Skuffet

Klinikk: Tysvær tannklinikk Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Hei!
Min historie:
Ringte å sa jeg hadde vont, men sa jeg hadde flyttet bort for å studere, så jeg lurte på om jeg kunne få en time rundt juletider, i og med at jeg da var hjemme. (Dette var ca i 1,5 måneder frem). Jeg hadde veldig vondt da jeg spiste, spessielt da jeg spiste godteri, så jeg tenkte jeg hadde hull. Jeg sa jeg trodde jeg hadde hull, men i og med at jeg var midt i eksamensperioden ofret jeg ikke noe av min tid til å dra til tannlege før jeg skulle hjem, derfor tenkte jeg at jeg heller fikk bite tenne sammen, og heller spise mindre godetri i mellomtiden.

Da eksamener var overtstått kjendte jeg fortsatt smerter inniblandt, (gikk ikke med en konstant smerte, som jeg også sa da jeg ringte). Da jeg kom til tannlegekontoret hadde jeg time kl 8 (altså jeg var danges første pasient), men jeg ble sittende i 15minutter før jeg endelig ble ropt opp. Da jeg omsider kom inn følte jeg meg ikke akuratt velkommen. Du sa: "Ja, ok, hvor har du vondt?" så sa jeg: "Jeg har ikke vodt akuratt nå, men innimellom når jeg spiser gjør det fryktelig vodt". Det resulerte i at du ble (det virket ivertfall som at du ble) mektig irritert, for du begynte nemlig å fortelle meg høyt og tydelig at jeg hadde fått en haste time, og at viss jeg ikke hadde vont så burde jeg holde meg til mine årlige timer, (som var et halvt år til neste) (Ikke visste jeg at jeg hadde fått en hastetime? Trodde ikke hastetimer ble satt opp når det var 1,5 måned mellom bestilling og time???) I vertfall så ble jeg flau, og jeg beklaget meg. Etter litt knurring fra din side, så du inn i munnen min en stund, før du bad din hjelper om å ta bilde. I sinnet glemte du to "gummidotter" inne i munnen min... Din hjelper tok først et bilde, men det ble for dårlig, så du sa hun måtte ta et nytt. Dette var heller ikke tydelig, så du trampet ut i gangen for å gjøre det selv. Du fikk det til da, den skal du ha! Du sa ikke et ord, men kropsspråket ditt gjorde at jeg satt der og følte at alt var veldig ubehagelig. Etter å ha konkludert med at jeg bare hadde noen begynnelser til hull, gav du meg igjen en lekse om at jeg ikke skulle tilkalle tannlegen utenom min årlig sjekk, med mindre det var KRISE. Jeg beklaget meg igjen (men du sa ingenting om at det gikk greit, du svarte aldri på mine beklagelser). Dette betalte jeg for, riktignok ikke mer enn 20%, i og med at jeg da var 19år, men nok til å dekke din lønn for de 15 minuttene jeg var inne hos deg. Så hvorfor være så sint? Dette var som sagt når jeg var 19år og betalte 20%. Nå blir jeg 20, og skal betale 100% for å få tennene fikset. Jeg kom ut hos deg med en klump i magen, og bestemte meg idet jeg forlot bygget at jeg aldri skulle sette mine ben der igjen. Synes på en måte at det er trist at tannlegen er kommunal, i og med at det ikke rammer den enkelte tannlege om den oppfører seg dårlig og "minster kunder", men faktisk "statskassen".

Jeg er, tro det eller ei, ingen person som daglig kritiserer samfunnet, leger, tannleger, nav og skolesystemet. Jeg har faktisk alltid vert fornøyd med dere, men denne gangen følte jeg meg flau, og det ble ubehagelig.

Vi sees desverre aldri igjen, ikke pga trass, men pga jeg følte ubehag, og føler meg fortsatt litt flau over sitasjonen, fordi det virket som du synes jeg var en hypokonder.
(Det er lov å ha en dårlig dag, men en må faktisk lære seg å ikke la det gå ut over andre, spessielt ikke "kunder")