Sisko Petra Brochs
Endte hos Sisko etter en betennelse i ei visdomstann. Hun kunne se på meg at jeg var urolig og redd, og brukte god tid til å få meg til å føle meg trygg og klar.
Var hos henne 4-5 ganger og hver gang var hun like imøtekommende og varm.
Anbefales!
Jeg har tannlege skrekk de lux, i går kveld lørdag 3 mai ble smertene bare verre og verre.. Tok kontakt med Sentrum tannlegesenter og ga beskjed vedr min engstelse , da fikk jeg beskjed at de hadde ei som var suveren når det gjaldt den type engstelser og det kan jeg skrive under på .. Mere behagelig , hjertegod og nydelig tannlege må en lete lengre etter, hun har nå fått en ny pasient , kjører gjerne fra Gjerdrum til Oslo for å få hjelp av henne
Tusen takk enda engang for vel utført og behagelig behandling..
Her er det terningskast 10 av 10 mulige <3
Har vært hos Sisko Petra Brochs siden 2011 og er storfornøyd. Hun er hyggelig og imøtekommende. Hun tar hensyn til meg og forsøker å gjøre behandlingen så smertefri som mulig. Hun informerer og forteller under behandlingen! Alt i alt, svært fornøyd!
Begynnte her ved en tilfeldighet i 2011, og kommer aldri til å bytte. Meget informativ om tenner og behandling, veldig "gentle" når hun renser og/eller borrer. Man kjenner så vidt at det arbeides i munnen, vet ikke hva som eventuelt kan forbedres.
Anbefales på det sterkeste :-)