Profilbilde av tannlege Rune Denstad

Tannlege

Bestill time

Undersøkelse/konsultasjon
Pris: 1780 kr

Undersøkelse med enkel rens og 2 røntgenbilder. Administrasjon, hygienetillegg, osv er inkludert i prisen.

I dag 20. feb I morgen 21. feb Søn 22. feb Man 23. feb Tir 24. feb

Om

– Utdannet tannlege i 2006, Universitetet i Bergen
– Utdannet sykepleier i 1995
– Medeier Heimdal Tannlegesenter AS
– Medlem av Den norske tannlegeforening

• Autorisasjon - Tannlege (2006)
  • Autorisasjon - Sykepleier (1995)

Rune Denstad er tannlege i Trondheim

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Rune Denstad

Den beste tannlegen

Pris

Har brukt Heimdal tannklinikk noen år nå og er veldig fornøyd med min tannlege og personalet ellers. God hjelp å få her

Dyktig Tannlege.

Pris

Meget godt fornøyd med mottakelse, forundersøkelse og forklaring av behandling. Behandling ble utført på en utmerket og behagelig så langt det lot seg gjøre av Tannlegen.

Dyktig tannlege

Pris

Jeg er veldig fornøyd med behandlingen jeg har fått av tannlege Rune Denstad. Han er svært dyktig og tar vare på sine pasienter på en god måte.

Meget bra

Meget god behandling.
Effektiv og hyggelig.
Skiftet en fylling.
Meget rent og ryddig.
Hyggelige priser.

En fin opplevelse

Pris

Rune, viste en stor grad av empati, han tok det med smerte seriøst, han var flink til å si hva han gjorde underveis, han ga også en flott beskrivelse av problemet å hva han hadde gjort. En tannlege som jeg varmt kan anbefale.