Mathilde Opsvik
Jeg er veldig fornøyd med behandlingen jeg har fått. Kiropraktoren er kunnskapsrik, imøtekommende og har en helhetlig tilnærming til både undersøkelse og behandling. Hun ser hele mennesket, ikke bare symptomene, og tilpasser behandlingen etter behov. Med sin allsidige kompetanse har hun hjulpet meg mye med mine plager, og jeg har opplevd god bedring og stabilisering. Anbefales på det varmeste!
Mathilde, kombinerer hennes erfaring og utdanning innen kiropraktor og fysioterapi, som hun bruker til å tilpasse behandlingen etter min kropps behov.
Underveis er hun flink til å forklare og veilede.
Jeg er heldig å få hjelpen jeg trengte, både med øvelse og behandlingen!
Utrolig flink. Både kiropraktor og massør. Lett tilgjengelig på Veitvet sentret. Anbefales på det sterkeste🤩
Mathilde er kunnskapsrik og setter seg godt inn i problemene man kommer til henne med. Hun gir god behandling med både behandling av ledd og muskler og hjelp med øvelser for å bygge en sterkere kropp.
En veldig hyggelig og profesjonell kiropraktor. Hun Lytter godt og tar seg tid til å forstå plagene. Er grundig i arbeidet sitt og forklarer godt underveis. Bruker flere teknikker og tilpasser behandlingen etter behov. Hun er også veldig imøtekommende og lett å snakke med. Føler meg trygg og godt fulgt opp.