Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Straume Legesenter AS
Utrivelig
Lege: Anja Cathrin Mørch-Rasmussen SkrevetFor det første så tar det en evighet å komme igjennom på tlf.. Jeg var nr 1 i køen i over en halvtime!! Anja virker uengasjert og lite interessert i hvorfor jeg er der.
Veldig fornøyd
Lege: Ingrid Keilegavlen Rebnord SkrevetEn imøtekommende, blid og forståelsesfull lege. Bryr seg virkelig om pasientene sine. Selv om det er travelt, tar hun seg alltid tid. Er rask med å henvise videre dersom det er nødvendig.
Koselig men ikke konkret nok
Lege: Linda Haugsvær Telle SkrevetKoselig å prate med, lett å forstå, ett varm personlighet,men ofte ikke har tid å høre på alle helseklagene jeg har komt med. En ting om gangen eller må bestille dobbeltime. Gir litt for lite informasjon av og til, som spesifikke priser på ting eller tjenester.
Enestående!!!
Lege: Brynhild Stavland SkrevetBrynhild Stavland har vært min lege i 22 år, og har vært enestående i sitt arbeid. Hun lytter og er både empatisk, kunnskapsrik og forståelsesfull. Hun får mine varmeste anbefalinger.
Lyttende, aksepterende, oppleves faglig oppdatert. Beste fastlegen kunne ønske!
Lege: Ingrid Keilegavlen Rebnord SkrevetOpplever alltid å bli sett og bli lyttet til på empatisk og respektful måte.
Har fått time raskt når det har vært nødvendig
Har blitt henvist videre når det har vært riktig.