Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legehuset Varden
Beste legen!
Lege: Raisa Tsynkalovskaya SkrevetSvært fornøyd med fastlege til både meg og barna. En dyktig, kunnskapsrik, oppdatert og behagelig lege fikk vi etter noen dårlige tidligere erfaringer. Kan trygt anbefales i tilfelle det kommer en ledig plass :)
Aldri hatt en så fantastisk lege.
Lege: Ketil Kvanum Sund SkrevetHan er veldig profesjonell i sitt yrke. Han er veldig lyttende og beroliger meg veldig bra. Aldri hatt en bedre fastlege.
Frarådes på det sterkeste
Lege: Svein Tore Wendelborg Tomassen SkrevetVi fikk ikke den hjelpen vi trengte, selv etter flerfoldige konsultasjoner. Tomassen tok ikke symptomene på alvor, og foretok seg nesten ingenting for å komme til bunns i saken. Han henviste ikke til spesialist heller, dessverre for oss.
Tomassen frarådes på det sterkeste.
Hun er flink kvinnelig lege!
Lege: Raisa Tsynkalovskaya SkrevetJeg er veldig fornøyd med Raisa. Hun er snill og dyktig. Og hjalp meg mye. Desverre måtte jeg og sønnen min bytte denne fastlege til en annen som finnes i nærheten til vårt hus. Jeg har barn som er ca noen mnd og har ikke egen bil. Derfor måtte bytte den beste legen.
Raisa snakker russisk, engelsk og norsk. Det er veldig praktisk.
Jeg anbefaler Raisa til folk på det varmeste:)
Dyktig
Lege: Raisa Tsynkalovskaya SkrevetVeldig behagelig lege. Empatisk og lyttende, tar alle typer problemer på alvor. Henviser til spesialist nå det trengs. Oppdatert og kunnskapsrik.
Svært fornøyd med denne legen!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?