Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legehuset Varden
Svært fornøyd!
Lege: Raisa Tsynkalovskaya SkrevetHøflig og hyggelig lege, kunnskapsrik og hjelpsom.Hun tar seg tid til å lytte, stiller spørsmål, henviser videre, stresser ikke selv om hun har mye å gjøre. Føler at jeg kan stole på henne.
Beste legen uten tvil
Lege: Svein Tore Wendelborg Tomassen SkrevetMen må lære seg å sende videre til spesialist
Ellers er alt perfekt Vil annbefale til venner
Savner denne fastlegen
Lege: Raisa Tsynkalovskaya SkrevetHun er en fantastisk lege som er svært behjelpelig, i møtekommende og hyggelig. Hun gir aldri opp og er veldig faglig sterk i sitt yrke. Kan anbefales på det sterkeste for både liten og stor. Om jeg var syk eller hadde noe jeg lurte på, ringte hun alltid. Etter som jeg flyttet fra fylket, måtte jeg bytte fastlege, noe som jeg ikke likte. Stå på !
Høflig og hyggelig
Lege: Hans Kristian Bakke SkrevetHøflig og hyggelig lege, som jeg har hatt i syv år. Har "avvente og se" strategi basert på erfaring som virker fornuftig, men henviser også når nødvendig. Lett kommunikasjon og avslutter nesten alltid med "Er det ellers noe?" - den viktigste setningen for at mange føler seg ivaretatt. Forøvrig moderne og pene lokaler og hyggelige ansatte.
Godt fornøyd
Lege: Ketil Kvanum Sund SkrevetHar vært mye hos ham, han følger opp og gjør en god jobb i mine øyne. Lett tilgjengelig.