Legehuset Varden

Brakeveien 2 5141 Fyllingsdalen

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Legehuset Varden

Beste legen ever

Lege: Raisa Tsynkalovskaya Skrevet

Raissa er en fantastisk lege. Hun er svært dyktig faglig, imøtekommende og tilstede. Selv om det går år imellom hver gang jeg er hos henne husker hun meg igjen, småprater og smiler. Legehuset Varden er utrolig veldrevet og har et topp system mht timebestilling, besvaring av tlf, prøvetaking, betaling av egenandel mm. Alt går smooth. De er også flinke til å holde tiden etter min erfaring.

Helt Topp

Lege: Ketil Kvanum Sund Skrevet

Kompetent mann, fort men nøyaktig undersøkelse/behandling, utfyllende rapportering -- sånt skal det være!

Meget fornøyd og trygg

Lege: Raisa Tsynkalovskaya Skrevet

Blir alltid vennlig tatt imot, og lyttet til. Pøler meg alltid velkommen og uten følelse av å bli hastebehandlet.

Hun er også dyktig. Ved å lytte på meg fant hun et problem som EKG i seg selv ikke greide å oppdage, og henviste meg umiddelbart til Haukeland, der jeg lå i noen uker.

Anbefaler sterkt.

Behagelig og nøye

Lege: Åsmund Husby Skrevet

Føler jeg har fått meg en ny fastlege som er kunnskapsrik samt hyggelig.
Behagelig vesen... så håper at dette vil bli en god match.

Hyggelig og dyktig lege

Lege: Svein Tore Wendelborg Tomassen Skrevet

Har hatt Tomassen som fastlege i noen år og er kjempefornøyd. Han er grundig, dyktig og behandler deg med den største respekt. Vil også nevne at han tar seg god tid i konsultasjonen, ser deg som pasient og har en lun, fin humor. Kan anbefale dr Tomassen på det varmeste.