Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Arna Legekontor DA
Dykktig
Lege: Siri Jorunn Fauske SkrevetKunnskapsrik, gir seg tid og er lyttende, er tydelig i sin kommunikasjon og gir råd som du fester tillitt til.
Godt første møte
Lege: Siri Jorunn Fauske SkrevetGodt første møte med min fastlege. Hun var vennlig, imøtekommende og lyttet til det jeg hadde å fortelle. Hun kom med fornuftige råd og tiltak i forhold til min problemstilling. Opplevdes kunnskapsrik og var lett å kommunisere med.
Uprofesjonell
Lege: Carl Edvard Lølandsmo Skrevet-Har opplevd å bli ledd av i en sårbar situasjon.
-Mer opptatt av andre ting enn helsa til pasienten.
-Dårlig innsikt i andre sine situasjoner.
-Sein for time og tar telefonsamtaler under timen.
Dårlig opplevelse
Lege: Siri Jorunn Fauske SkrevetEn lege som dessverre tar lite hensyn til pasienten. Lytter ikke til problemene man har og man føler seg overkjørt. I tillegg setter hun seg ikke inn i sykdomshistorien man har fra før. Kommer nok til å bytte fastlege!
Utrolig god lege
Lege: Solveig Bolstad SkrevetDr.Bolstad har jeg gått til helt siden jeg var et lite barn, og hun har alltid hatt den egenskapen at hun ser deg - og du føler deg ikke i det minste til bry. Solveig hjelper raskt, men grundig. Jeg flyttet fra Arna for 9 år siden, men har fortsatt å gå til Solveig. Dette er jeg veldig glad for, fordi Solveig vet hva hun driver med og er i tillegg veldig lett å prate med. All ros til denne legen!