Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Skogsskiftet Legekontor
Ikke-kompetent og uinteressert
Lege: Wonder Calvin Sekgopa SkrevetJeg har store helseproblemer, men denne legen viser deg minimalt med oppmerksomhet. Under konsultasjonene bryr han seg ikke noe særlig om hvordan du faktisk har det, men søker heller på Google for å finne ut hva som feiler deg. E-konsultasjoner blir besvart etter nesten en uke. Det er heller ikke første gangen han “glemmer” å henvise meg videre til spesialistene på Haukeland, før jeg selv minner ham på det. Dette er den dårligste legen jeg har hatt
Trygg og behageleg. God kunnskap
Lege: Ane Dyvik Haugstvedt SkrevetAne er fantastisk! Aldri har eg følt meg så trygg og ivaretatt hos ein lege. Ho viser forståing og omsorg for både meg sjølv og mine born. Ho forklarer så born forstår og høyrer på dei og snakkar til dei og ikkje bere til meg som mor.
Eg anbefaler Ane til alle eg kjenner og har aldri møtt ein meir omsorgsfull lege.
flink
Lege: Wonder Calvin Sekgopa SkrevetHar hatt calvin som lege noen år no ,han er dyktig flink ,følger godt opp,har aldri blitt sittende og vente ,han er hyggelig og smilende
Trygg, lyttende og handlekraftig
Lege: Eivind Magne Fristad SkrevetHatt han i 31 år. Fått hjelp til alt jeg har trengt, spess veg kreftbehandlingen. Han er lyttende, koselig og handlekraftig.
Fantastisk dyktig lege
Lege: Per Anders Øvretveit SkrevetUtrolig dyktig lege, er han usikker på noe så sjekker han opp i det å du får et svar.
Er han i tvil på noe så sender han deg videre.
Skal dere velge lege, da er dette en utrolig dyktig lege.