Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sandviken Legesenter
Omsorgsfull og dyktig
Lege: Sofie Oen SkrevetSofie er en fantastisk lege! Jeg føler meg alltid trygg og godt ivaretatt når jeg er hos henne. Hun tar seg tid, lytter, er forståelsesfull og tar pasienten på alvor. Anbefales på det sterkeste!
Flink
Lege: Yarlini Devairakkam SkrevetFlink og tar seg god tid til pasienter. Hun er flink til å henvise videre til spesialist, slik at det ikke tar for lang tid før en blir utredet.
Jeg oppfatter henne som nøye og nysgjerrig.
Kunnskaps ull og handlekraftig
Lege: Sofie Oen SkrevetImøtekommende og lyttende, blir tatt på alvor og er svært handlekraftig. Effektiv og utrolig imøtekommende, ikke som fastleger flest
Fantastisk fastlege
Lege: Swatantra Bharat Tiwari SkrevetJeg har hatt Tiwari som fastlege for både meg og min datter i mange år nå. Han er både flink, lydhør og hjelpsom i tillegg til å være et godt medmenneske. Han nøler ikke med å referere videre om det er noe han ikke kan bistå med selv. Veldig fornøyd
Lege som ikke lytter
Lege: Yarlini Devairakkam SkrevetStyr unna. Hadde henne når jeg hadde ekstrem svangerskapskvalme og hun tok dette ikke alvorlig nok. Jeg klarte så vidt å gå til legekontoret og spydde hele tiden. Hun var frekk og hørte ikke etter. Styr unna!